facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for La Mare

About

Välkommen till restaurang & pizzeria La Mare i Lomma. Vi finns mitt emot biblioteket vid hamnen. Vi har fullständiga alkoholrättigheter.

Address: Hamngatan 1, 234 40 Lomma
City: Lomma
Zip Code: 234 40



related searches: Slaktaren i Lomma, Fiskboden i Lomma AB, Fiskboden Lomma lunch
Similar places near
La Mare i Lomma La Mare i Lomma 21 meter Mycket trevligt matställe, och bra priser.
Casa Nostra Casa Nostra 320 meter Mycket god mat men läsken är liten dyr
Pizzeria Lomma Pizzeria Lomma 322 meter Pizza kebab hamburgare sallad
Lommabodarna - Thaiboden/BBQboden/Pizzaboden Lommabodarna - Thaiboden/BBQboden/Pizzaboden 453 meter 140:- för den här "capricciosan" är rent sagt lurenderi! Aldrig i livet had...
Landgång i Lomma Landgång i Lomma 600 meter Översatt av Google Mycket god mat och läge Original Veldig bra mat och beliggenhet
Kastanje Pizzeria Kastanje Pizzeria 655 meter Själva pizzan är god men de har lång väg att lära sig vad gäller service. Vi köpte bu...
Reviews
La Mare är en mycket gemytlig italiensk restaurang i centrala Lomma med viss havsutsikt. På menyn finns givetvis pizza, men även utmärkt lasagne. Här finns lunchmeny och det går bra att beställa mat för avhämtning. Läget intill hamnen är jättefint och sommartid är uteserveringen en trevlig upplevelse. La Mare har även en sportbar som visar matcher från de stora europeiska ligorna samt Champions League och Malmö FF. Personalen är serviceinriktad och priserna ligger på en rimlig nivå.
Om man bedömer en pizzeria efter sin förmåga att kunna leverera en riktigt god pizza eller kebabrulle, så är La Mare ett riktigt bra ställe där man får precis just det. Varken mer eller mindre.
Trevligt ställe med god mat.
Ett väldigt trevligt ställe med helt ok utsikt. Kan få vibbar av att vara i utlandet om man riktigt försöker. God pizza.
Helt ok mat men de är primärt en pizzeria även om man beställer oxfilé. Maten serveras vid bordet men du får fortfarande själv hämta bestick, glas o servetter. Borde gå att göra bättre!
God mat och trevlig atmosfär. Parkering: P-skiva!
Första intrycket var en otrevlig man i kassan. Sedan när jag satte mig vid ett bord så kändes det som om handen fastnade på det som om det vore kladdigt. Jag åt en kebabpizza som var gjord med en väldigt konstig typ av kebab samt att de verkligen täckte hela pizzan med en kebabkrydda. Så allt smakade bara den kryddan. Bra och krispig pizzabotten dock.
Goda pizzor, snabb och trevlig service.Mat: 5/5
Det smaka verkligen inte gott o var absulut it värt pengarna
Helt okej, lite klibbigt bord men uppskattade att det fanns sallad och handsprit lättillgängligt. Var lugnt, ingen trängsel. Fotboll på tv:n för den som är lagd åt det hållet.
Comment on this business

Directions to La Mare with public transportation


Lomma busstation 120 meters
139
Lomma station 190 meters
132
139
1434
1435
1436
1437
1438
1439
1440
1441
Pågatågen
Lomma Västra Almgatan 230 meters
Lomma Sjögatan 250 meters
132

to add La Mare map to your website;