facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for La Parrilla

Address: Vaksalagatan 10 , Uppsala 753 20, C, SE
Phone: +46 18 700 99 00
City: Uppsala
Zip Code: 753 20


Opening Hours

Monday: 11:00-00:00
Tuesday: 11:00-00:00
Wednesday: 11:00-00:00
Thursday: 11:00-00:00
Friday: 11:00-02:00
Saturday: 12:00-02:00
Sunday: 13:00-21:00


related searches: easy parrillas, jumbo parrillas, la parrilla de san lorenzo, precios de parrillas, parrilla a gas easy, parrillas moviles, parrillas a carbon easy, venta de parrillas
Similar places near
Etage Etage 58 meter Fantastisk trevligt ställe och en underbar personal och en mycket trevlig ägare... E...
Kitchen & Table Kitchen & Table 198 meter
PriMaten deli PriMaten deli 236 meter Härlig lunch och många spännande varor.
Sherlocks English Pub Sherlocks English Pub 242 meter Fantastisk Chicken Tikka! Och väldigt mysigt ställe! Kan varmt rekommenderas om du gi...
Fyriså Grillen Fyriså Grillen 243 meter
O'Neill's O'Neill's 310 meter Mysig stämning och med en känsla av att landa i vardagsrummet hittar du här. Otroligt...
Akropolis Restaurang Akropolis Restaurang 386 meter Har nu ätit på den här restaurangen flertal gånger. Inte nog med att maten bär hög kl...
Borgen Restaurang & Salonger Borgen Restaurang & Salonger 511 meter + Trevlig mysig miljö. + God mat, två rätter att välja mellan. + Bra salladsbuffé. +...
Karins skafferi Karins skafferi 1 km Mysigt och fint ställe med otroligt trevlig personal! Rekommenderar
Martina Italienska Delikatesser Martina Italienska Delikatesser 2 km Mycket spännande och goda produkter med en snygg, enkel och bra webshop. Toppbetyg!
Reviews
Afterwork vi kul mkt uppskattad, dok lite långtid vid barnen när man beställde drink, enklare dryck gick snabbt att beställa. Kul med salsa kurs på allmän plats o gratis. Hoppas de kör till hösten igen.
Valfri köttbit och en bricka full med diverse tillbehör; grönsaker, såser, varmt och kallt. Alltid goda tillbehör och man kan alltid få påfyllning på sina favoriter! Provade ankbröstet senast, bra tillagat men tyvärr smaklöst.
La Parrilla Grill är ett bra och trevlig ställe. Bra och alert service samt god mat. Nästa gång vill jag prova hamburgaren som verkar toppen.
Maten var god och större delen av personalen var trevlig, men betyget dras kraftigt ner av 1 att tillbehören - potatis och grönsaker - var snålt tilltagna. Vi var sju vid bordet och fick tre små potatisar var. 2 Att vi inte kunde få mer potatis. 3 Att servitrisen hade en närmast snorkig attityd när vi bad om mer. Jag fick intryck av att det hon ville förmedla med sitt tonfall var att jag borde förstå att jag var pinsam som bad om en till skål till bordet att dela på. Nej, hit går jag inte igen, trots den ovanligt goda maten.
Mysig ställe med jätte god mat och trevliga kunniga personal. Lite dyrare priser. Ligger mitt i stan.
Här är en restaurang som jag besöka igen. Har nu möjligheten testa tapasen. Speciellt räktacos med pepparrot. Jag blev helt såld. Ett extra plus för den trevliga och kunniga personalen.
Maten var god med ett trevligt koncept. Dock så var ett av tillbehören nerdränkt i någon stark alkohol vilket jag tycker att de kunde upplyst om, väldigt otrevligt att som gravid få in det i munnen dricker inte i vanliga fall heller. Lokalen kändes lite stökig men det funkade, tyckte jag. Däremot så var det krossat glas på golvet vid vårt bord, det blev vi upplysta om när de visade oss bordet så att vi skulle gå försiktigt -Vilket är OK. Jag trodde dock att de skulle komma och försöka ta bort det då det var en hel del glas men icke. Är glad för att det ändå var i januari och vi hade rätt tjocka sulor på skorna, annars skulle det lätt blivit ett mindre blodbad. Servitören som serverade maten fick också tvingas gå på det högt knastrande glaset. Med den upplevelsen så kändes det lite väl dyrt trots att maten var god. Osäker på om jag skulle rekommendera stället vidare, kanske om man endast är ute efter god mat, inte har någon matpreferens såsom avstår från alkohol eller är ute efter en längre trevlig stund.
God mat men alldeles för lite på tallriken för det man betalar om du inte är vegetarian, dem vegetariska rätterna var i bra storlek. Trevlig personal, men pratar lite för mycket i mun på en. Churrosen var jätte god! Rekommenderar att åtminstone prova äta här en gång men är inte säker på om jag själv kommer att återvända.
Aldrig varit hit tidigare. Lockades av en meny med stor variation. Bra bemötande hela kvällen, från dörren, under middagen, till hemgång Servitören gick igenom konceptet, lät oss fundera en stund och kom sedan tillbaka för att ge goda råd samt ta upp beställning. Bra vintips med provsmakning, goda miner trots att vi bytte vin Maten var genomgående av hög kvalitet, motsvarade det ganska höga pris som slutnotan hamnade på. Vi kan starkt rekommendera detta stället, ett tips är att boka bord enkelt online, det var mycket folk näst intill fullt en lördag kväll. Tack La Parilla för en mycket trevlig kväll! Micke & Camilla
Restaurangen var mysig, och trevlig med snäll personal och köttet var väldigt gott. Dock så kändes inte La Parrilla lika latinsk/spanskt som de säger att det ska vara. Varmrätterna var rätt dyra för den mängden kött man fick, det är som att de förväntar sig att man ska bli mätt på brickan av de små tilltuggen man fick till. Inte ens några latinska val för icke alkoholdrycker. Bemötande vi fick av, som sägas vara ägaren, var väldigt otrevlig och man kände sig inte alls välkommen. Förutom ägaren så är resten av personalen extremt trevlig, och snäll och bemöter alla med ett fint leende. Jag kan rekommendera denna plats för er som vill testa något nytt och med gott sällskap, men kom inte hit i förhoppning av att få autentisk latinsk mat och var beredd för priserna och väntetiden på maten.
Comment on this business

to add La Parrilla map to your website;