facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for La Vecchia Cantina

Address: Nygatan 2, 15172 Södertälje
Phone: 0332/260810
City: Södertälje
Zip Code: 15172



related searches:
Similar places near
La Cantina La Cantina 0 meter Mat i världsklass trevlig, kunnig och vänlig personal i en miljö som förgyller hela d...
Barolo Ristorante Barolo Ristorante 203 meter Köttbiten var extra well done när jag beställde medium och sparrisen är bytt mot frys...
Reviews
Underbart mysigt ställe, med en öppen balkong inomhus med bord likt i filmen "Love actually" Colin Firths hembiträde, där arbetar som servitris Fiskrätten mycket god, pastan okej men inte toppbetyg, servicen mycket bra Mat: 4/5
Italiensk mat till lördagsmiddag på La Cantina. Vi åt grillad dovhjorts ytterfilé och pasta med scampi, gamberoni i tomatsås. Till efterrätt fick vi tiramisu. Maten var god och restaurangen var mysig med fin inredning.
Riktigt god pizza, tyckte om degen väldigt mycket! Tiramisun var också fantastiskt en äkta italiensk tiramisu med mascarpone. Servisen var 10/10 personalen var suveränt väldigt trevliga och tillgängliga.
Världens bästa restaurang upplevelse! Lokalen är mysig och fräsch, riktigt hemtrevlig. Personalen är supertrevlig och proffsig, är alltid där när man behöver, dock inte i vägen. Det van några gäster som hade svårt att läsa meny, så dem fick låna läsglasögon, det var verkligen toppklas i service! Maten var kalasgod, mycket vällagad, fina och fräscha ingridienser, perfekt kryddad och såg god ut. Desert var verkligen pricken över i:et, bästa panacotta jag åt! Priser är lite högre än medelpriser, men med tanke på hur mycket service man får så är det absolut värt det, vartenda krona! Kommer att besöka igen vid första möjlighet!
Otrolig mat, härlig service och fantastisk miljö. Kan verkligen rekommendera!
Otroligt god mat och service. Mysig miljö men kan upplevas lite slamrig när det är mycket folk. Rekommenderas varmt!
Så otroligt god mat o mysig atmosfär! Väldigt bra mottagande och tillmötesgående personal!
Förrätten med Scampi var bra Huvudrätten med oxfile, bränd till ytan, för rött inne och inget speciellt med detMat: 3/5
Utmärkt mat till nästan löjligt lågt pris! Fina råvaror, trevlig miljö, god service och trevligt bemötande. Vinlistan kunde vara lite längre men även vinerna väldigt prisvärda. Mycket trevlig upplevelse!
Helt ok. Mycket mysig lokal men maten gav mer att önska. Åt kantarelltoast, dovhjort och glassbakelse. Kantarelltoasten hade bra förutsättningar med mycket ost men var ganska smaklös. Dovhjorten serverades ljummen med heta potatisklyftor vid sidan om. Fungerade inget vidare på det sättet. Till dovhjorten var det primörer som inte smakade eller tillförde något. Det var en svampsås till som kunde ha räddat rätten något men den var också väldigt smaklös. Rätten hade varit mycket bättre med en pure, t.ex. palsternacka eller blomkåls, och en god steksky och lite vinbärsgele. Nu fanns en liten klick av oigenkännbar sylt i hörnet på tallriken. Efterrätten var helt ok. Det var en fin glassbakelse med mycket choklad till.
Comment on this business

to add La Vecchia Cantina map to your website;