facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for La Vita Restaurang

Address: Skebokvarnsvägen 193, 124 52 Högdalen, Stockholms Län, Sweden
Phone: 08-6479242
City: Högdalen
Zip Code: 124 52



related searches: La Vita Oberursel, Antika leipziger straße frankfurt, Primavera Oberursel, Lieferando
Similar places near
Pepes pizzeria & catering Pepes pizzeria & catering 403 meter Musig restaurang som passar till all sälskap. Mumsiga rätter som kan anpassas efter a...
Reviews
Planksteken var god men tyckte tråkigt var pulver mos . Så därför gick poängen ner . Deras pizza är mycket godare
Beställde deras vegetariska kebabtallrik, kebaben va väldigt väldigt äcklig tyvärr. Gick inte att äta. Tjejen tog pizza och den va ätbar men inte mer än så.
Bästa pub resturang i Högdalen, jag åt en plankstek som var super gott och min man åt en kebabpizza som var också super gott enligt honom. Trevlig personal med bästa servicen.
Bra pizza! Aningen tunn botten i mitt tycke pizzan hann bli lite sladdrig medan man bar hem den men smaken var fin. Det finns både bar och liten uteservering för den som vill äta där.
Ölhak med lokala stammisar dock alltid lugnt utan bråk. Bra pizzor och biffen mör... allt man kan förvänta sig av ett ölhak fast trevligare personal än de flesta andra liknande ställen. Grannarna uppskattar nog att de stänger 22 men jag såg nog gärna att de hade öppet ett tag till.
När man tar mycket betalt för sina pizzor så bör man också få fyllning som motsvarar det. Jag önskar att de skulle sluta snåla. Men god pizza skulle handla betydligt oftare om de la ner mer kärlek på maten.
Dök upp i sista minuten, inga problem. Tack och pizzan smakade bra.
Riktigt trevligt hak med god mat, trevligt sällskap och trevlig personal
God vanlig pizza och god öl. Rökrum om man gillar sånt så man slipper gå ut.
Drog en bärs på fat, den smakade lite skumt. Fick sedan sitta på skithuset resten av kvällen. Pizzan va lövtunn + att dom slicade up den utan att fråga
Comment on this business

to add La Vita Restaurang map to your website;