facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Landeryds Golfklubb

Landeryds Golfklubb
Address: Bogestad Gård , Linköping 585 93, E, SE
Phone: +46 13 36 22 00
City: Linköping
Zip Code: 585 93



related searches: Vårdsbergs GK, Åtvidabergs GK, Linköpings gk, Min Golf
Similar places near
Linköpings Golfklubb Linköpings Golfklubb 9 km Mycket trevligt ställe, med en suverän restaurang
Reviews
Mycket rolig bana. Utmanande utan att vara för svår. Man får tänka till hur man ska spela. Greenerna var jättefina! God mat i restaurangen. Väl värt en runda!
Fina rum men cirka 16 grader varmt på rummet fick sova med filt och täcke. Fick tjata för att få wifi koden och kaffemaskinen var sönder.
Fantastiskt anläggning jättefina banor.
Trevligt att åka hit och äta lunch.
Väldigt trevlig bana välskött och trevliga utmaningar
Förstår varför dom vann utmärkelsen 2017, en fantastisk anläggning och bana.
Spelade en rond på Södra Classic 11/6 med ett par som rest långväga för att spela. Jag som medlem skämdes när de sa att de betalat 700:- i Greenfee för en bana som inte alls håller den standard man kan förvänta sig. Jag hoppas att Micke och Evelina får nån kompensation för de va långt ifrån nöjda. Rundan i övrigt var bra, så det var inget dåligt spel som skapade känslorna. Sänk priserna på en bana som är under ombyggnad och håller låg kvalitet är mitt tips.
En välskött golfbana med sammanlagt tre 18-hålsslingor. Generellt bra skick på banan, där Vesterby förmodligen är den mest utmanande med sina upphöjda greener. Väl värd ett besök om du är i närheten.
Väldigt trevlig anläggning! Trevligt bemötande vid incheckningen. Lunchen var mycket god och personalen var serviceminded. Banan var väldigt torr på alla ställen bortsett från greenerna. Självklart beror det på det väldigt torra vädret och inget som klubben kan göra något åt. Bra range och flera puttinggreener!
Fin och utmanande bana!
Comment on this business

to add Landeryds Golfklubb map to your website;