facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Landet

Address: LM Ericssons väg 27 , Hägersten 126 37, AB, SE
Phone: +46 8 410 193 20
City: Hägersten
Zip Code: 126 37


Opening Hours

Monday: 17:00-00:00
Tuesday: 17:00-00:00
Wednesday: 17:00-00:00
Thursday: 17:00-00:00
Friday: 17:00-01:00
Saturday: 17:00-01:00


related searches: Landet stockholm, Addfood telefonplan
Similar places near
Västertorps Hjärta Västertorps Hjärta 2 km Jag tyckte om. Det var gott. Ingredienser smakade: mozzarella och funghi smakade prec...
Reviews
Tapasliknande meny vilket betyder dyrt för en som är hungrig, typ jag. Otroligt trångt möblerat för en som är "normalbyggd". Bra service och god mat
Trevlig lokal och uteservering. Mycket bra personal. God, vällagad och fint presenterad mat till ok priser och portioner som mättar. Lite störande med bygget på andra sidan gatan men det är inte så mycket att göra åt.
Härlig stämning. Genuin känsla. Bra ,intresserad personal. Kaffemartini = mums. Konsert på övre plan. Suveränt häng i liten lokal. Kanonspelning med LA LA Superstar.
Mycket god mat, super trevlig personal. Värt att besöka denna trevliga och avslappnade restaurang. utsökt mat!! Vegetariska alternativ: Fritera chips med löjrom. Super gott!! Barnvänlighet: Absolut barnvänligt och super trevligt personal Parkering: Finns i närheten Tillgänglighet för rullstol: Ja absolut. Bred ramp. Specialkost: Kocken är väldigt duktig
Nostalgitripp med tolkningar av musik från tidigaste Pink Floyd - lysande helt enkelt
Pretentiöst, konstfackmänniskor och hipsters. Det var bra i starten sen ballade det ur. Maten de gånger jag varit där är helt ok inget storartat men en och annan smakupplevelse. Gällande klienten, på folk tycker jag det faktiskt är en ganska stor faktor för val av ställe. Det är min åsikt, jag föredrar att gå till andra alternativ. Mitt omdöme står fast. Alla får skapa sin egen uppfattning.
Samma väl fungerande koncept. Lyckas förnya sig över tid. Hipp kvarterskrog, konserter på övervåningen. Då som nu.
Jag tyckte maten var rätt så god. Min kompis käkade fisk och den var lite väl torr. Vi hade förbeställt all maten men sen var det fler som ville ha efterrätt. Dom beställde och det blev lite fel. Han beställde pannacotta men fick någon annat. När vi påpekade detta för våran servitris gick det inte att få den utbytt. Det var dom gjort fel så jag tycker inte det borde vara något problem. ~Jag ber om ursäkt! Vi var här i slutet av november. Han beställde Creme Caramel.
Trevlig atmosfär, bra personal och deras kimchigryta var väldigt god! Lite synd att det inte fanns större eller mer kompletterande rätter till just den. Just den här typen av mellanstora rätter är lurigt, då det kan krävas 2-3 stycken och ibland vill du bara ha mer av just en rätt och bli mätt av den. Gediget och litet, men ändå brett utbud av öl.
Åt där för några månader sen. Otrolig ost och oliver som tilltugg. Sen jättegoda mellanrätter, kanske lite små och ganska dyrt men överlag en väldigt bra upplevelse! Supermysigt ställe och trevlig personal!
Comment on this business

to add Landet map to your website;