facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Landhs Konditori

Landhs Konditori

About

Våra konditorier finns i Mullsjö , Habo, och nu Kroatorpet i Huskvarna vi har öppet mån-söndag.

Story

Vi värnar om äkta & rena råvaror

Landhs Konditori är ett klassiskt café med ett traditionellt och brett sortiment för alla smaker.

Vi tycker det är viktigt att man använder rena råvaror i sitt hantverk, därför bakar vi alltid med äkta råvaror av högsta kvalitet i vårt bageri och vi jobbar ständigt med att utveckla nya idéer och smaker tillsammans med vår duktiga personal.

Landhs Konditori är öppet alla dagar i veckan och serverar lunch i Mullsjö & Habo måndag-fredag samt brunch eller fikabuffé i Mullsjö på helgerna.

Välkommen till Landhs Konditorier!

Address: Strandvägen 8, 56531 Mullsjö
Phone: 4639210171
City: Mullsjö
Zip Code: 56531


Similar places near
Landhs Konditori Landhs Konditori 16 meter Vi var sugna på att åka en liten utflykt. Det var söndag och vad passar inte bättre ä...
Mullsjö Folktandvård Mullsjö Folktandvård 110 meter Lagade en tand idag. Mycket kunnig tandläkare & assistent.
Källarbageriet i Mullsjö Källarbageriet i Mullsjö 192 meter Bästa bageriet, trevlig personal som löste de problem vi hade!
Motell VIP Mullsjö Motell VIP Mullsjö 2 km Fräscht och snygga lokaler. Stannade här på mat efter jobb, men tyvärr så var maten i...
Ryfors Trädgårdskafé Ryfors Trädgårdskafé 4 km Härligt naturreservat med vandringsleder som löper genom gammelskogen, golfbanan och ...
Reviews
Vi var sugna på att åka en liten utflykt. Det var söndag och vad passar inte bättre än att unna sig en brunsch. Vi åkte till Landhs konditori i Mullsjö. Stället ligger naturskönt vid själva sjön. Väljer man ett fönsterbord så får man vacker utsikt. På sommartid finns uteservering nära intill sjön. Brunschen var god och det fanns mycket olika att välja på. Dessertbordet är en höjdpunkt så man får inte äta sig för mätt av maten. Flertalet olika tårtor och bakverk väntades bli avsmakade. Och vi blev inte besvikna. Hur gott som helst! Besöket var prisvärt och gott.! Jag rekommenderar att ni provar på denna brunsch!! Vegetariska alternativ: Finns vegetariska rätter på brunch buffén som. Minipajer med fetaost och soltorkade tomater. Potatisgtatäng, Sallad, Frukter, Grönsaker, Smothies, Bröd, Pannkakor, räksallader och äggomellett för dom som äter det. Barnvänlighet: Finns barnstolar. Parkering: Finns gratis parkering intill konditoriet. Om det är fullt vid konditoriet finns ytterligare parkeringsmöjligheter strax tvärs över gatan avgiftsfritt. Tillgänglighet för rullstol: Är på första plan så inga trappsteg. Tror det fungerar bra om man flyttar någon stol att komma fram till ett trevligt bord.
Vällagad brunch. Tillräckligt brett utbud av kalla såväl som varma smårätter samt välförsett dessert-/fikabord.
Konditoriet ligger bra vid sjön. Man kan sitta inne med fin utsikt, även utomhus nära vattnet. Annars är själva lokalen ganska tråkig. Åt en räkmacka som var ok. Det är ett av flera konditorier som heter Landhs. De har även catering.
Har varit ett bra ställe. Sista halvåret har de vart katastrofalt dåligt. Har dessutom blivit extremt dyrt. Helt okej att de kostar om de ser gott ut. Köpte en räkbåt, kändes som räkorna va glömda helt. Ville även ha kyckling med mozzarella. Nja vissen sallad o en klump med kyckling. Va nog sista gången jag handlade. Har haft bra husmanskost. Men frågan är hur den är nu. Kan man inte ens göra smörgåsar, kan man då göra mat? Väldigt trist.
Mycket trevligt fik där man kan sitta både inne och ute. De har kakbuffe och våfflor. Viktigast är att de har kaffelatte... Nu har jag även provat deras brunch, mycket gott. Svårt för de som har rullstol eller kryckor. Wc en trappa upp utan hiss. Annars underbart gott. Obs, latte ingår ej i buffén, litet minus.
Fruktansvärt dåligt att man inte tar kontanter ,man har pengar men dom tar inte emot dom .Jag kommer aldrig besöka er igen.Tjänst: 1/5
Gott fika och gott kaffe! Mysiga soffor och trevlig personal. Kan verkligen rekommendera!Mat: 5/5
Mycket gott att välja. Blev en god fika för att fira lite. Funkar att komma in med rullstol, men lite trångt vid borden. Såg inte någon handikapptoa, men frågade heller inte.
Underbart trevligt fik. Nära vattnet, mkt att välja på, nybakt o gott.
Gott fika och härlig miljö. Perfekt att styra kosan för en cykelutflykt
Comment on this business

to add Landhs Konditori map to your website;