facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Landvetter Bed and Breakfast

Landvetter Bed and Breakfast

About

Brovägen 2 ligger 5 minuters bilväg från flygplatsterminalen och är det perfekta alternativet om du behöver övernattning

Story

Brovägen 2 ligger bara 5 minuters bilväg från flygplatsterminalen. Förhoppning är att Brovägen 2 blir lite av en mötesplats inför resan. Huset ska kännas som ett andra hem för er.

Med tanke på närhet till både flygplats och tåg har fönstren bytts och väggarna fått ljudisolering. På entré- och mitenplan har vi ljudisolerade dörrar.

Vi samarbetar med Bilparkering Lillhult som erbjuder gratis transfer t/r Brovägen vid bokning av parkering hos dem. Från huset har du gångavstånd till McDonalds och på andra sidan järnvägen hittar du thairestaurang och på andra sidan ån en pizzeria. Då vi inte själva bor på Brovägen erbjuder vi inte frukostservering men köket är rejält och välutrustat. Kaffe och te finns alltid samt en hylla i kylskåpet med frukostprylar för dej. Självservering gäller

Address: Brovägen 2, 438 92 Härryda
Phone: 0765 700 741
City: Härryda
Zip Code: 438 92


Similar places near
Flygplatshotellet.se - Landvetter Airport Lodge Flygplatshotellet.se - Landvetter Airport Lo... 177 meter Ett bra budgethotell välbeläget både med tanke på Landvetter Airport och Riksväg 40. ...
Reviews
Borde vara skyltat bättre från vägen, men GPSen hittade utan problem. Läget har för och nackdelar. Ligger nära både järnvägsspår och Landvetter flygplats och vägen, så man får inte störas för lätt av ljud. Ägarna hade dock öronproppar på rummet, mycket omtänksamt. Men så är ju närheten till tex flygplatsen det som är hela grejen för många som ska flyga tidigt, och då är läget kanon. Fina rum, smidigt med kod till dörren man får o förväg när man bokat. Bra kommunikation med ägarna som dock ej är på plats men som kan komma dit vid behov. Bra och mångsidig frukost i köket på morgonen, självservering.
Jätte trevligt bemötande, fint städat och väldigt mysigt. Extra tack för påsen. Rekommenderas starktRum: 5/5
Kanon trevligt, bra rum för rimligt pris. Det var vi med önskan om kaffe muggar med lock, vårat plan gick tidigt.
Rent och mysigt, nära till flygplatsen. Väldigt varmt högst upp där vi hade ett av rummen. Bra kommunikation med ägaren. Betyget lågt eftersom vi inte fick en blund pga andra gäster som väsnades halva natten, tydligare regler vore bra.
Väldigt fint boende bott tre dagar varje vecka sedan november här Februari nu. Väldigt välstädat och iordning fina rum känns väldigt hemtrevligt. Bra frukost mat står redo i kylskåpet och väntar på att det ska bli morgon bara att ta för sig vad man känner för att äta. Helt enkelt ett trivsamt ställe att övernatta på om man ska vara i närheten av Härryda eller Landvetter.
Mycket hemtrevligt B&B! Mysigt, rent och fint. Lätt att hitta, perfekt nära Landvetter. Superbra kontakt med värden! Rum: Rent och fräscht, hemtrevligt! Sköna sängar men hade önskat fler eller fastare kuddar.
Mysigt och hemtrevligt B&B nära Landvetter flygplats. Frukost ingår med goda hembakade bullar o alla tillbehör. Man hittar allt man kan tänkas behöva i badrummet. Thina, bästa värden, är tillmötesgående på alla sätt. Jag rekommenderar detta prisvärda B&B Cozy B&B close to Landvetter Airport. Home made bread and with all that it came with was included. Everything you need is provided as well as in the bathroom. Thina, the host is really lovely, she does everything to make you satisfied. This B&B is very affordable and recommended
Vi reste med tidigt flyg, var väldigt smidigt att lakan och handdukar fans på plats, frukost fanns tidigt och transfer hade möjlighet att hämta vid boendet. Vackert inrett, trevligt bemötande och väl genomtänkta instruktioner.
Super, trevlig personal. Lätt att trasig till flygplatsen. Lungt och skönt
Jättetrevlig personal. Mysiga rum. Bra frukost som man fick plocka ihop själv. Rent och fräscht överallt. Känns som man är hemma. TV i allrum. Minus för sängen som var ok att sova i men där man slog i benen i den vassa sängbotten vid passage.
Comment on this business

to add Landvetter Bed and Breakfast map to your website;