facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Landvetter Parkering Service AB

Landvetter Parkering Service AB

About

Vi strävar efter att ge våra kunder den bästa kundservice samt tar väl hand om bilar som parkerar hos oss.



"Landvetter Parkeringsservice AB har funnits sedan 1991 i Härryda och erbjudit säker parkering och bra service till bra priser ."
Address: Flygplatsvägen 2,, 438 92 Härryda
Phone: +46 (0)31 - 20 24 20
City: Härryda
Zip Code: 438 92


Similar places near
Landvetter Flygplats Parkering Landvetter Flygplats Parkering 294 meter Vi strävar efter att ge våra kunder den bästa kundservice samt tar väl hand om bilar ...
Reviews
Buss som kör mellan flygplatsen och parkeringen, ja det var inga större problem, fick stå i bussen när vi kom hem känns inte helt ok. Personalen pratar lite eller ingen svenska. Bilen parkeras på en stort grusad inhägnad med dålig belysning. Vi hade fått en buckla på en av dörrarna .
Skönt att ha bilen innanför låst staket och att bli hämtad från terminalen
Fungerade perfekt. Bra service till ett pris långt under Swedavias parkeringar. Kommer att anlita dem igen.
Hämtade bilen med en stor repa och liten spricka i rutan, företaget slutade sedan svara. Rekomenderas ej.
Tog knappt 15min att lämna bilen och hoppa i bussen.Kom snabbt och hämtade oss från flygplatsen! Ca. 5min från flygplats
Supernsnabb, bra service här! När vi körde in på parkeringen var shuttlebussen till flygplatsen redo att åka. Hade förbokat och redan betalt, vi bara tog ur väskorna ur bilen och lämnade av nycklarna så fick vi åka med till flygplatsen direkt! Ringde dem när vi sedan fått vårt bagage efter en veckas semester, blev upphämtade på 5 minuter. Kommer definitivt använda dem igen!
Här andvänt deras service i flera år och är nöjd, det enda är att när det är dåligt väder så är det kladdigt där man ska hämta och lämna bilen.
Vår bil i goda händer. Vi har lämnat vår bil här medan vi har varit utomlands och det har fungerat utan problem.
Vi väntar 1 timme efter personalen som skulle hämta oss . Han kommer med annan 2 kunder till flygplatsen , som han gör personlig affärer. Dom pratar inte svenska och dom bryr sig inte att kunden är missnöjda. Aldrig jag ska återkomma.
Hade man kunnat ge noll stjärnor i betyg så hade jag gjort det och inte "bjudit" dem på en stjärna. Kan vara det mest oseriösa företaget någonsin. Vår bil blev krockskadad på deras parkering under tiden vi var på semester och de vägrade därefter stå för reparationskostnaderna och ville inte lämna ut övervakningsfilmen från deras övervakningskameror som de påstår sig ha igång dygnet runt när polisen begärde ut den. De ville inte ta något ansvar eller samarbeta överhuvudtaget i ansvarsfrågan. Så mitt råd: lämna inte din bil till Landvetter Parkeringsservice om du vill lämna din bil i trygga händer när du är bortrest.
Comment on this business

Directions to Landvetter Parkering Service AB with public transportation


Härryda kyrka 240 meters
611
612

to add Landvetter Parkering Service AB map to your website;