facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Langosboden

"Langosboden i Grebbestad"
Address: Övre Långgatan 12 , Grebbestad 457 72, O, SE
Phone: +46 70 680 13 54
City: Grebbestad
Zip Code: 457 72



related searches: Langosboden Grebbestad meny
Reviews
Obalanserad i smakerna. Smakade rakt igenom bara salt och citronsyra från citronpepparn. Lite små för det priset jämfört med langosvagnar som reser runt på marknader, event och festivaler. I och för sig bättre räkor så det är väger nog jämnt så. Kommer troligen inte köpa igen, men i så fall utan citronpeppar. Hade varit bättre serverat med en citronskiva.
Otroligt goda langos med riktigt bra räkor, kanske inte så billigt, men väldigt värda!
Mycket mumsig Smögenlangos! Snabb service. Kommer gärna tillbaka.
Dålig service och dåligt bemötande, langosen var heller inget vidare alls faktiskt. Kändes väldigt dåligt rakt igenom om jag ska vara helt ärlig. Blir definitivt inget mer besök och hade jag kunnat så hade dem fått -5 stjärnor.
En del toppingalternativ var lite mysko enligt min smak... Kanske lite väl mycket olika saker. Jag saknar en ”naturell” variant med bara vitlöksolja, salt och gräddfil. För mängden och typen av topping var de lagom stora. Vi var två som delade på en, och det var ungefär så mycket vi ville ha. Kul, det var länge sedan jag åt langos.
Fortfarande den sämsta lagodboden någonsin. Va jätte bra förr men vet inte vad som hänt. Va något större nu iår än tidigare. Men smakade väldigt bränt och salt och va väldigt bränd. Va nästan som ett wienerbröd. Fast ett riktigt dåligt. Ett tips är att byt fritös oljan lite oftare och kör dom inte så länge. Sen 115:- för en langos och dricka tycker jag är horribelt.
Trogen langoskund i Grebbestad sen 20år tillbaka. Langosen jag fick i helgen var bland det sämsta jag nånsin ätit. Svettig langos med snåla tillbehör. Värst av allt var det dåliga bemötande vi fick av personalen. Rekommenderar absolut ingen att gå dit.
Inge vidare alls faktiskt, lite för tjock och såg mer ut som en pirog än en langos. Och för priset var den väldigt liten.
Synd att det står att det fortfarande är öppet fast det är stängt för säsongen... Nu åkte vi 15 mil i onödan.
Klassiskt sommar mat och natt mat ställe. Ett av få ställen på västkusten som som säljer langos från ett permanent gatukök. Goda langos.
Comment on this business

to add Langosboden map to your website;