facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lantmäteriet

Lantmäteriet

About

Lantmäteriet är bekant med varenda plats i Sverige. Vi har koll på bredden, höjden och tvären.

Story

Lantmäteriet är bekant med varenda plats i Sverige. Vi har koll på bredden, höjden och tvären. Vi kartlägger verkligheten, sätter gränserna och håller reda på vem som äger vad.

Lantmäteriet ser till att du får rätt information när du gör en kartsökning i din smartphone. Varje dag bidrar våra kartor till att brandkår och ambulans kan rädda liv.

Våra satellitsystem effektiviserar byggandet av nya vägar, broar och städer. Och tack vare att vi metodiskt skannar hela landet från luften så kommer vi kunna förbereda oss för framtida klimatförändringar.
Dessutom säkrar vi gränserna och ägandet av landets tre miljoner fastigheter.

Våra data gör att hela Sverige finns som en virtuell och spelbar värld i Minecraft.

Vi är ca 2 000 medarbetare på 50 orter där vi alla, på olika sätt, verkar för att bygga samhället.

Mer information om oss hittar du på www.lantmateriet.se

Allmän information

Syftet med vår Facebooksida är att vi vill erbjuda dig ytterligare en kanal för att kommunicera med oss och för att kunna ta del av våra nyheter.

Du är välkommen att göra egna inlägg och du får gärna kommentera våra inlägg. Vi bevakar Facebooksidan vardagar mellan 9.00 och 16.00. Undantag är dag före helgdag då vi arbetar halvdag, vilket aviseras på Lantmäteriets hemsida någon dag i förväg. Vi besvarar dina frågor så snart vi kan (oftast inom 48 timmar), men i vissa fall behöver expertis kopplas in och då kan det ta längre tid innan du får ditt svar.
Facebook är ett komplement till vår hemsida: www.lantmateriet.se

Lantmäteriet är en myndighet och det innebär att allt som skrivs på vår Facebooksida är allmänna handlingar.
Tänk på att respektera Facebooks regler och svensk lag, och då särskilt personuppgiftslagen.

Vi kan inte behandla enskilda ärenden på Facebook och vi kan bara svara på frågor av allmän karaktär. Om du har personliga frågor eller frågor om ett pågående ärende ber vi dig kontakta oss via våra ordinarie kontaktvägar: www.lantmateriet.se/kontakt, eller ring vårt kundcenter 0771-63 63 63 för personlig service. Hos Kundcenter kan du också få svar på allmänna frågor och beställa utskrift av kartor och handlingar. Vi förmedlar även kontakt med lantmätare för bokning av besök.

Vi lämnar inte ut några privata uppgifter på sidan och ber dig att inte heller lämna några privata uppgifter här. Skriv aldrig personnummer eller annan känslig information direkt på sidan.

Regler för inlägg

Vi tillåter inte nedanstående inlägg:
• förtal, personliga angrepp eller förolämpningar
• olovligt bruk av upphovsrättsligt skyddat material
• uppmuntran till skadligt beteende
• rasistiska och sexsistiska kommentarer
• pornografiska inslag
• kommersiella budskap.

Om någon skulle bryta mot reglerna kommer inläggen i fråga att plockas bort från vår Facebooksida. Den som bryter mot gällande regler kan blockeras från sidan och bli rapporterad till Facebook. Om du ser kommentarer på vår Facebooksida som strider mot personuppgiftslagen, eller som inte följer de riktlinjer som beskrivs ovan, ber vi dig att anmäla detta. Gå in under fliken Meddelanden/anmäl sida/övrigt trakasserande innehåll, eller skicka ett meddelande via e-post till: [email protected]



"Lantmäteriet är en myndighet som har till uppdrag att säkra ägandet av fastigheter, tillgängliggöra geodata i samhället och lägga grunden för en fungerande samhällsekonomi. Vi har också ansvar för att leda digitaliseringen av samhällsbyggnadsprocessen. Vi tillhör Landsbygds- och infrastrukturdepartementet."
Address: Gävle
Phone: 0771636363
City: Gävle



related searches:
Similar places near
Länsstyrelsen Gävleborg Länsstyrelsen Gävleborg 671 meter Väntade i lurer 5 minuter efter att ha blivit kopplad till en person. Blev sedan bort...
Försäkringskassan Försäkringskassan 863 meter Otrevlig i telefonen plus lägger på i örat när man inte ens har pratat klart, klarar ...
Gävle Slott Gävle Slott 926 meter Vad är väl ett möte på slottet?
Försvarsmakten i Gävleborg Försvarsmakten i Gävleborg 948 meter Regementet anor från 1600 talet . FMLOG och hemvärnet håller till här .
Myndigheten för arbetsmiljökunskap Myndigheten för arbetsmiljökunskap 964 meter Vi sprider kunskap till de som ska förverkliga morgondagens goda arbetsmiljö, följer ...
Student i Gävle Student i Gävle 1 km På Student i Gävle får du som student tips om lediga bostäder, evenemang, examensarbe...
Gävle Sjukhus - Gula Villan Gävle Sjukhus - Gula Villan 1 km Omöjliga att nå och missar receptförnyelse
Svenska ESF-rådet Svenska ESF-rådet 159 km Svenska ESF-rådet är en statlig myndighet som förvaltar Europeiska socialfonden i Sve...
Reviews
Utmärkt markförvaltningsteknik
Comment on this business

to add Lantmäteriet map to your website;