facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lantz Möbler AB

Lantz Möbler AB

About

Besök ett av Sveriges mest unika möbelhus. Vi har handplockat det bästa inom svensk och utländsk design. Tyger möbler tapeter presenter lampor m.m.



"Allt i butiken är handplockat från det bästa inom svensk och utländsk design. Eftersom detta blandas med svenska antikviteter, snygga prydnadssaker blir affären en oas för inredningsintresserade.Våra duktiga inredare hjälper dig med inredning av rum, lägenhet och hus.Möbler Textilier Tapeter Mattor Prydnadssaker Syateljé m.m.Varmt Välkomna till oss i Hunnebostrand."
Address: Köpmansgatan21, 45661 Hunnebostrand
Phone: 0523-50078
City: Hunnebostrand
Zip Code: 45661



related searches:
Similar places near
Sjömacken Hunnebostrand Sjömacken Hunnebostrand 266 meter Bad oss vänta 30 min för dom skulle äta, när vi kommer tbx efter 30 min så har dom en...
Butiken på Landet Stensjö gård Butiken på Landet Stensjö gård 7 km God service , kunnig och vänlig personal. Varierande utbud.
Reviews
En affär med det lilla extra. Alltid lika trevligt att besöka. Med priser som ligger lite högre. Men kan även hitta små guldkorn att ge bort.
Jag är så nöjd med gardinerna jag beställde! Sen när de krånglade så kom Maria & kollega och löste problemet snabbt! Vilken fin service, kan verkligen rekommendera Lantz Möbler!
Här finner man det man inte har funnit! Eller som göteborgaren sa: "Vid solsken, går vi till sjöss, är vädret sämre, går vi till Lantz!" Ted.
Hög klass på allt. Möbler, tyger, mattor, hem inredningsdetaljer. Oväntat.
Något för varje smak och stil!
En möbelaffär utöver det vanliga mycket hög klass, men dyrt ‍
Systrarna Lantz är alltid lika glada och trevliga.
Fantastisk affär med professionell och hjälpsam personal! Kan starkt rekommendera
Mycket att välja på i fin butik.
Dåligt utbud. Dyrt
Comment on this business

to add Lantz Möbler AB map to your website;