facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Larssons Bröd & Salladsbar

"Hemkörning"
Address: Amiralsg. 9 , Malmö 211 41, AB, SE
Phone: +46 40 97 36 00
City: Malmö
Zip Code: 211 41



related searches: Larssons bröd & salladsbar malmö menu, Larssons bröd & salladsbar malmö review, Larssons sallad, Larssons Baguette & Salladsbar MENY
Similar places near
Norman's Deli Norman's Deli 240 meter
Sushido Sushido 303 meter
Niribili Niribili 309 meter Trevlig föreståndare men tyvärr helt bedrövlig mat. Beställde in två olika vegetarisk...
Sankt Markus Vinkällare Sankt Markus Vinkällare 320 meter Mycket trevlig restaurang. God mat. Man kan välja buffé eller från meny.Mat: 3/5
Njutbar Njutbar 332 meter 30kr för Vatten! Behärskar inte Svenska språket. Rörig Meny, svår att förstå. Vattnin...
Restaurang La Casita Restaurang La Casita 335 meter Mycket trevlig restaurang. Har ätit både spanskt och italienskt. Bra vinsortiment m v...
Bullen Bullen 349 meter Gedigen pu b med bra mat och god musik på lagom nivå, man vill ju kunna prata med var...
Jensen's Böfhus Jensen's Böfhus 361 meter
Le Concert Le Concert 364 meter
Bangkok Thai Restaurang Bangkok Thai Restaurang 414 meter Jag har ALDRIG upplevt så dålig service som när jag ringde om ett fel i beställningen...
Masala House Masala House 447 meter Min flickväns son blev riktigt magsjuk efter vi varit där. Min mat var okej, men är i...
Subway Subway 467 meter
Gamla Brogatan Gamla Brogatan 486 meter Nej tack. Det var inte min kopp te. Påminner mig om cg fast sämre musik.
Time Out Time Out 488 meter
Mrs Brown Mrs Brown 505 meter Personalen var som vanligt trevlig, vinet gott, lika så drinkarna men ryggbiffen var ...
Reviews
Gillar dessa. Ibland blir jag sugen på mjuka bensinmacksbaguetter, och ibland är jag sugen på krispiga buguetter. Är jag sugen krispiga baguetter går jag till Larssons. Nu har jag skrivit ordet baguette tillräckligt många gånger för det här året tror jag.
Det är bästa sallad som jag åt i mitt hela live. Jag köper själv nästa varje dag av den. Jag hoppas att ni också prova snart den.
Bästa personalen, fick smaka på en sallad som utan tvekan var det bästa jag hittills har provat i Malmö. Jag kommer definitivt igen och igen. Rekommendera till alla som letar efter ett hälsosamt alternativ eller bara vill äta god mat.
En fantastisk salladsbar som man kan njuta av när man sitter inne och äter något grönt som handskalade räksallad. Fantastisk smak och färska räkor. Med fina och olika sorters drycker som inte finns annanstans,finns bara på Larssons. Jag rekommenderar alla som vill äta sallad ska besöka dennna butik.Allt är färskt och maten är underbar.Kostar lite,du får mycket.
Fantastisk liten pärla med goda och generösa mackor och sallader med bra råvaror till billig slant, perfekt för lunchen! Ägaren är mycket trevlig därtill så inte konstigt man blev stammis på kort tid! :
Väldigt bra service och bra mat. Tidigt öppetet tar emot beställningar, samt litet hemtrevligt. Ha i åtanke dom gör färska sallader och baguetter och varma mackor det kan ta mellan 1-5 min men då lovar jag också att ni får färskt och hemmagjort och går ifrån med ett leende.
Ni har definitivt Malmös godaste baguetter! Snabb leverans! Trevlig bemötande! Bästa köpet jag har gjort! Rekommenderar starkt och kommer bli er stamkund framöver!
Köpte alltid här förr och var alltid nöjd! MEN nu tror jag det är ägarbyte och kvaliteten har gått ner! Baconen är inte bacon utan någon fakebacon och förstörde hela min upplevelse!
Jag slutade gå hit när de möjligtvis bytt ägare vad vet jag och fräckt nog bytte ut bacon mot fejkbacon utan att ändra innehållsförteckning.
Goda baguetter och sallader. Här snålas det inte - hela salladskålen är fylld med färska råvaror. Grönsakerna är minst lika färska och fräscha vid öppning som vid stängning. Rekommenderar starkt för alla sallad- och baguetteälskare.
Comment on this business

to add Larssons Bröd & Salladsbar map to your website;