facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Laserdome Hisingen

About

Den 3e februari är det premiär för Hisingens egna Laserdome! Ring 031-155105 och boka Laserdome eller Barnkalas. För mer info: http://hisingen.laserdome.se

Story

Göteborgs fräschaste laserdome arena! Gilla vår sida och håll utkik här för premiärerbjudanden på världens bästa kalas!



"Laserdome Sportcenter"
Address: Gustaf Dalénsgatan 36, 417 24 Göteborg
Phone: 031155105
City: Gothenburg
Zip Code: 417 24



related searches: Laserdome hisingen reviews, Laserdome Aspudden, Gökboet
Similar places near
Laserdome Göteborg Laserdome Göteborg 6 km Killen tröttnar aldrig på att vara här i timmar.. önskar de hade något att få i sig i...
Reviews
Liten lokal med alldeles för mycket folk i, regler som INTE respekteras. Trevlig personal, ahh kanske om dom sa något. Mobilen är väl viktigare än kunder.? Nä första och sista gången tyvärr.
Bra upplägg vid kalas med laserdom, korv, glass och godis. För förälder är väll lokalerna rätt tråkiga att vänta i men personalen är trevliga och hjälpsamma.
Trevlig personal och barnen var hel-nöjda! Barnkalas
Kul men Kållered är bättre
Väldigt tillmötesgående och måna om att alla ska ha kul och få en bra spelupplevelse
Banan är väl en tredjedel av den i Mölndal men så väldigt mycket snyggare och fräschare, likaså utrustningen. Precis som i Mölndal är det otydlig information om hur baser fungerar men personalen var fantastisk och visade vårat lag hur det gick till. Efter det kunde vi gemensamt storma de andra baserna och vinna stort! Kul att man kunde köra tre lag :
Det var kul och en mycket bra bana. Det finns små skåp att låsa in typ väskor och telefoner men man får lägga i en tia, så ha med det. Är man någon som inte gör det så ofta så får man räkna med att bli skjuten av "proffsen" som man kanske blir lite irriterad på för att de är så bra. Mycket nöjd med besöket.
Jötte bra så trevlig personal grymma
Kul! Personalen försökte hjälpa min mörkrädda son så gott det gick och gav mig en väst så jag kunde vara med honom trots att det var ett barnkalas. Det visade sig vara roligt även för oss vuxna
Väldigt bra aktivitet för barnen. Passar både helgaktiviteten som barnkalaset. Rekommenderar att man bokat först då vi gjort misstaget att chansa men fått vända vid dörren.
Comment on this business

Directions to Laserdome Hisingen with public transportation


Swedenborgsplatsen 190 meters
136
17
22
320
36
Göteborg Vågmästareplatsen 230 meters
10
13
136
141
142
17
22
242
25
320
35
36
37
5
6
99
X
Sehlstedtsgatan 300 meters
136
22
36

to add Laserdome Hisingen map to your website;