facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lasses Kiosk

Lasses Kiosk

About

Scan gatukök



"Lasses Kiosk & Grill - gatuköket med det lilla extra här kan du få allt från den svenska klassikern en kokt med bröd men ävenhamburgermenyer, kebabmenyer, köttbullemeny, kycklingmeny och Fish and chips mm.Vi serverar även "Dagens Rätt" vardagar mellan 11 - 14.Besök vår Facebook eller Instagram - sida för veckans matsedel.Vi har även glass; mjukglass, och kulglass under säsongen, pinnglass året om.Vi säljer även: Tobak, tidningar, lotter och konfektyrer.Välkomna hit."
Address: Skånevägen 30 , Sölvesborg 294 34, M, SE
Phone: +46 456 126 44
City: Sölvesborg
Zip Code: 294 34


Opening Hours

Monday: 08:00-23:00
Tuesday: 08:00-23:00
Wednesday: 08:00-23:00
Thursday: 08:00-23:00
Friday: 08:00-03:00
Saturday: 09:00-03:00
Sunday: 09:00-23:00


related searches: Lasses kiosk sölvesborg menu, Lasses Kiosk till salu, Dagens lunch Sölvesborg, Blekingeporten Sölvesborg Meny, Dagens Sölvesborg, Suki Sushi - Sölvesborg, Dagens rätt Sölvesborg Bromölla
Similar places near
Grillen Grillen 7 km
Reviews
God mat men inte som jag minns att det var i min ungdom. Fast min ungdom var för 25-30 år sedan och det har säkert bytts ägare flera gånger sedan dess. Senaste gången jag var här är över 5 år sedan, men det lever ändå kvar i minnet från ungdomens dagar att skall man äta riktigt gott så skulle man åka till Lasses. Jag är inte besviken, men nuförtiden finns det bättre ställen att äta på om man är beredd att betala för det.
Köpte kulglass... Men inget stort urval och små kulor.. men Engelholms Glass är alltid gott Kan inte uttala mig om maten då jag inte provat den..Tjänst: 4/5
Maten smakade inte gott, väldig mycket salt. Inget vidare bemötande av personal. Matsalen var stängd när vi var där och borden utanför var fulla med fågelbajs, så vi satte oss i bilen och åt.Mat: 1/5
Snabbmat, god mat och trevlig personal. Det såg dock stängt ut. Kanske skulle man tänt upp kiosken mer så folk ser att där är öppet?
En riktig "kiosk" där du kan beställa din meny eller komponera ihop en egen meny med klassisk räksallad på burgaren tex. Stor parkering, bra stort utbud, snabb tillagning, bra med sittplatser.
Mat o.k. men väldigt smutsiga bord och golv!
Flera i personalen är bra. Men den äldre damen är inte varken bra eller trevlig. Maten är ibland 4 av 5 och ibland 2 av 5.
Mycket välskött och trevligt ställe,god mat och trevlig personalMat: 5/5
Det var jätte bra mat där för det ganska länge sen vi var där nere och det är 6år sedan tror jag det är.
Beställde efter svår beslutsångest en köttbullemeny. Innehöll köttbullar, mos och lingon. Personalen var trevlig och effektiv. Glömde skriva att jag tog en Coca-Cola till maten också. Här följer betyg på respektive delmoment: Personal: fyrplus Köttbullar: tvåplus Mos: ett eller tvåplus, kunde inte bestämma mig där. Lingon: ettplus där, egentligen inte så vedervärdiga lingon som man kan tro från det låga betyget, men med tanke på hur enkelt det bör vara med lingon så måste jag dra ner det något. Coca-Cola: fyrplus Blir inget mer mos på snabbt och gott för min del tyvärr då.
Comment on this business

to add Lasses Kiosk map to your website;