facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lastbilcentralen Värnamo/Ljungby AB

Lastbilcentralen Värnamo/Ljungby AB

About

Vi är ett entreprenadföretag som utför transporter, schaktning, grus- och jordleveranser samt markentreprenader enligt beställning till en hög kvalitet.

Story

Vi finns också i Ljungby och Vrigstad.

Mission

Lastbilcentralen Värnamo/Ljungby AB skall i första hand verka i kommunerna Värnamo och Ljungby, men också i kranskommunerna.

Våra kunder är företag, kommunala och statliga förvaltningar, vägsamfälligheter och privatpersoner.

Vårt mål är att med stor miljöhänsyn erbjuda en hög service vad gäller transporter, entreprenadmaskiner, grus- och jordleveranser samt markentreprenader enligt behov.
Med hjälp av våra samarbetspartners skall vi kunna erbjuda ett så stort sortiment som möjligt för att täcka de behov, som marknaden har eller kommer att ha.

Products

Lastbilcentralen Värnamo/Ljungby AB har ett brett utbud av tjänster. Vi erbjuder makadam, grus (både naturmaterial och bergmaterial) och matjord. Vi erbjuder grävning, schaktning, transporter av alla olika slag, kranlyft med bilar (23, 35 tonmeter), skogskranar, asfaltbeläggning och rivningar.
I Värnamo och Vrigstad finns det jord, barkmull, fiberduk, olika grusmaterial mm (se hemsidan) för avhämtning med personbilsläp eller dyl. Naturligtvis lastar vi åt dig!



"Vi erbjuder makadam, grus både naturmaterial och bergmaterial och matjord. Vi erbjuder grävning, schaktning, transporter av alla olika slag, kranlyft med bilar 23-90 tonmeter, industri & bygglyft till beskärning av träd, och rivningar. I Värnamo finns det jord, barkmull, fiberduk, olika grusmaterial för avhämtning med personbilssläp eller dylikt. Naturligtvis lastar vi åt dig!Vi jobbar med automatiska grävsystem i 3D för en bättre noggrannhet."
Address: Margretelundsvägen 4, 331 34 Värnamo
Phone: +46370-656790
es.ybgnujlomanravcbl@ofni
City: Värnamo
Zip Code: 331 34


Opening Hours

Monday: 07:00 - 12:00


related searches: Matjord Värnamo, Markarbete Värnamo, Köpa grus Värnamo, Lastbilscentralen Trollhättan, Lastbilscentralen Skellefteå, Matjord Ljungby, Värnamo gräv, Makadam Ljungby
Similar places near
Boman Express Logistics AB Boman Express Logistics AB 1 km Någorlunda lätt att backa till brygga med bil och släp. Trevlig personal.
RoadCargo Värnamo RoadCargo Värnamo 2 km Ditt lokala transport företag
Finnvedens Express Transport. Finnvedens Express Transport. 3 km Kanon bra service, löser allt
Finnvedens Express Transport Finnvedens Express Transport 3 km Jobbat där i 17 år mkt bra personal alltid trevlig o för oss är ingenting omöjligt vi...
Hjortsberga Fjärrtransport AB Hjortsberga Fjärrtransport AB 3 km Ett fjärråkeri med 4 lastbilar som är anslutna till Alwex transport.
Sandahlsbolagen Sandahlsbolagen 4 km Det bästa som har hänt med mig. Dem har handlat mig som en medmänniska så går det ge ...
DB Schenker DB Schenker 4 km Terminalen ligger på baksidan av byggnaden och det är lite svårt att hitta förste gån...
Reviews
Mkt bra att göra med kom när dom skulle mkt hjälpsamma
Jätte hjälpsamma och trevliga
Tillmötesgående.
Lurig företag, oprofessionella och otrevlig personal
Hög kompetens och smidiga att ha och göra med.
Ypperlig service
Comment on this business

to add Lastbilcentralen Värnamo/Ljungby AB map to your website;