facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lata Pigan

Lata Pigan

About

Vintagebutik specialiserad på kläder, tyger, möbler och porslin av hög kvalitet från hela det designade 1900-talet. Öppet augusti tors-fre-lör-söndag 11-17

Address: Tillinge Vela 6, 745 94 Enköping
Phone: 0736491573
City: Enköping
Zip Code: 745 94



related searches: Lata Pigan Enköping öppettider, Lata Pigan dyrt, Lata Pigan våfflor, Tyg Enköping
Similar places near
Janssons Antikvariat Janssons Antikvariat 8 km Spännande och liten hemtrevlig butik med en kunning och trevlig personal. Katalog i d...
Minns Du Minns Du 9 km Webb-Shop och Lager i Enköping. Ring för besök.
Reviews
Toppenställe! Otroligt välsorterad och fint kurerad både bland porslin, tyg och kläder. Om de som klagar på priserna, observera att det är vintage och inte loppis… Kläderna i superfint skick och i många olika stilar och epoker. Jag fick också mycket trevligt bemötande i butiken, jag hade glömt ett plagg i kassan men hon löste det så jag kunde hämta upp nästa dag trots att butiken var stängd. Stort tack !
Detta är inte ett ställe man åker till om man vill fynda eftersom det är dyra priser. Letar man däremot efter en specifik märkes-kaffekopp så hittas den säkerligen här! Kläder och tyger är väldigt ”Vintage” blommigt, antikt, gamla stora herrkavajer, 70-talsklänningar osv. Jobbigt att man måste fråga om vad allt kostar. Tyvärr blir det inget återbesök för oss men det passar säkert någon annan :
Inte för den som vill loppisfynda. Väldigt dyrt, och det mesta är inte prismärkt, så man får fråga om allt, tråkigt då det är flera byggnader. Absolut mycket fint och vintage, men nja, det var inte för oss.
Häftigt ställe, som en nostalgitripp när man ser föremål som funnits i hemmet/släkten tidigare.
Underbar vintagebutik med fantastiskt utbud av tyger! Alltid lika trevlig att besöka Lata Pigan
Lata Pigan har öppnat för sommaren 2023 fred lördag söndagar 11-17 samt röda dgr
Två lador med fantastiskt sortiment av vintagekläder, porslin och designtyger. Allt snyggt presenterat, med stor personlighet, kunskap och vänlighet.
På nätet stod det öppet. Skyltar om våffelflrsäljning-ändå STÄNGT när jag kört över 11 milmycket DÅLIG reklam!
Platsen var mycket ocharmig och övervuxen. Vi var ute efter våffla, men tittade bara in i butiken och vände direkt. Vi såg ingen våffelservering eller personal som välkomnade oss. Platsen var så ocharmig att vi åkte någon annanstans för lunch. Om man endast är ute efter en trevlig lunch så är detta kanske inte platsen för det.
En stor besvikelse när vi kom fram och möttes av en skylt att det var stängt och öppnar våren 2023. Stod på Google att det skulle vara öppet.
Comment on this business

to add Lata Pigan map to your website;