facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lavalhallen

Lavalhallen

About

Vi kan duka för max 300 sittande gäster och lokalen lämpar sig bäst för sällskap mellan 40-300 pers. Är ni ett mindre sällskap delar vi av lokalen.



"Fantastiska lokaler för fest eller konferens"
Address: Gustav de Lavalstorg 8, 13160 Nacka
Phone: 08-7180405
City: Nacka
Zip Code: 13160



related searches: Skepparholmen Nacka, Nyckelvikens Herrgård
Similar places near
Nacka Gourmet Catering Nacka Gourmet Catering 0 meter Tack för all fantastisk hjälp Underbar mat Fantastisk personal Ni gjorde vår dag
Lavalhallen Lavalhallen 4 meter Bra festlokal. Gott om plats. Fint läge.
Partyproffsens Uthyrning Partyproffsens Uthyrning 841 meter Dom var toppen från start till mål, jag krånglade och gjorde ändringar flertalet gång...
Mevida Mevida 981 meter Mevida erbjuder alla former av eventteknik i form av bild, ljud och ljus samt mediapr...
Sjölinskans Boutiquekonferens Sjölinskans Boutiquekonferens 2 km Konferera med utsikt över Stockholms inlopp. Mysigt, flexibelt och gruppen styr själv...
Ekensdal Ekensdal 4 km Sveriges trevligaste personal omgiven av en fantastisk miljö och i det närmaste löjli...
Supermarket - Stockholm Independent Art Fair Supermarket - Stockholm Independent Art Fair 5 km Sickla Front, Uddvägen 7, 131 54, Sickla, Stockholm.
northern hemisphere northern hemisphere 7 km northern hemisphere förmedlar upplevelser året runt och jobbar med små detaljer & sto...
Reviews
Väldigt fint, men rörigt och otydligt. Lokalen är väldigt fin, och allt kändes till en början bra. Komplikationer uppstod dock när vi frågade om pris och kontrakt. Till en början så bör man vara uppmärksam på att priser och andra uppgifter på hemsidan inte alltid stämmer. Vidare när vi efterfrågade ett kontrakt/komplett offert inför att vi skulle betala in den icke-återbetalningsbara bokningsaviften, så uppstod ett motstånd hos Lavalhallens företrädare. När vi insisterade på att få en skriftlig sammanställning av vad vi kommit överens om fick vi tillslut ett mejl där det framgick att vi inte var en bra match som hyresgäst och att det därför inte längre var möjligt att hyra det datum vi preliminärt bokat upp, tajmat med vigsel etc. Mycket tråkigt! Om man känner sig bekväm med att ta festplaneringen lite som det kommer så är vårt intryck att Lavalhallen kan vara fin och bra festlokal. Vill man ha tydliga besked kring kostnad och bokningsvillkor så kan vi tyvärr inte rekommendera Lavalhallen.
Vi hade Lavalhallen som bröllopslokal vigseln i turbinhallen och sen middag i Lavalhallen och allting var helt perfekt. Det är en extremt fin och unik lokal och vi hade väldigt bra samordning med Jenny inför bröllopet. Under kvällen flöt allt på hur bra som helst, maten var god och personalen supertrevlig. Vill också passa på att tacka Hanna för sin positivitet och all hjälp!
Vi hade från dag ett kontakt med Jenny som gav oss väldigt bra bemötande samt gjorde oss trygga. I det eviga sökandet efter bröllopslokal kände vi att Jenny var den första som var uppriktigt med vad lokalen kunde erbjuda men också vad saker och ting skulle kosta. Själva bröllopsdagen kunde inte ha gått bättre, personalen gjorde mer än vad vi hade kommit överens om och det kändes som att vi och gästerna var väldigt bra omhändertagna under hela kvällen. Lokalen är väldigt unik, otroligt fin samt bjöd på en intim känsla. Vi rekommenderar varmt Lavalhallen!
Helt fantastisk!! Jag har varit på konstutställning och nu en 30års fest, så trevlig personal och fint uppstyrt! Magisk lokal med mycket historia, tusen tack för en underbar och rolig kväll :
Jag tyckte det var trevlig konst att titta på.
Praktiskt när Stockholms Konstsalong har uppåt 80 konstnären samlade på en och samma plats. Massor att välja mellan
Små utbud, fattig sortiment. Hoppades hitta jacka kappa, herrbyxor, barn kläder, men blev lite besviken.
Körde ett brudpar dit för bröllopsfesten med min veteranbil. Var bara utanför aldrig inne i lokalen
Min skola hasslade mig på pengar här då vi hade bal. Definitivt inte värt 400 kronor för inträde och mat. Annars ett fint ställe med bra lokaler.
Bra festlokal. Gott om plats. Fint läge.
Comment on this business

to add Lavalhallen map to your website;