facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Laxå Vårdcentral

Address: 695 32 Laxå
Phone: 0584-88200
City: Laxå
Zip Code: 695 32



related searches: Laxå vårdcentral telefonnummer, Laxå vårdcentral verksamhetschef, Örebro vårdcentral, Laxå Covid, BVC Laxå, Antikroppstest Laxå, Covid test Örebro, Coronafall Laxå
Reviews
UPD: Jag har aldrig tidigare blivit så felaktigt bemött inom en vårdinstans tidigare och aldrig känt att ett klagomål varit legitimt. Har nu kikat på hur jag kan skicka in ett klagomål. Så kommer göra det inom 2 veckor. Det är synd att en persons bemötande och rådgivning ska drabba hela vårdcentralen. Första kommentar: Har varit hos flera olika personer här. I princip besökt alla typer av yrkesutövare som finns här. De flesta har varit bra och professionella därav 2 stjärnor. Dock har jag mött personal här som inte borde arbeta inom vården. Det är viktigt att lyssna, inte fokusera på sig själv och ställa frågor för att få hela bilden. Att ha förutfattade meningar och inte förståelse för att vi alla är olika, är också egenskaper som inte passar i rollen. Dessutom så föredrar jag att personalen inte delar andra patienters historier och detaljer. Det ger ett mycket oprofessionellt intryck. Vid känsliga ämnen är detta ffa viktigt för att inte skada mer än hjälpa. Jag kommer endast söka mig till denna vårdcentral igen om jag måste.
Man kan inte prata med någon, utan måste vänta att de ringer tillbaka. Jag var jätte ledsen men när jag sedan mötte personalen de var toppen. Tack fina ni.
VC värd alla stjärnor. Fantastiskt bra läkare Meraj Safi och övriga personal. Känns tryggt att kunna lita på sin VC. Tusen tack för vänlig och proffsig bemötande och behandling.
Fantastiskt kompetent personal. Räddade bokstavligt mitt liv genom att snabbt ställa misstänkt initial diagnos som krävde akutoperation. Mycket svårdiagnoserat men likväl var deras misstankar riktiga. Oändliga tack från en genomresande med hund.
Idag ger jag alla guldstjärnor i världen till sköterskan som satt i kassan och sköterskan som jobbar i rummet längst ner till vänster från väntsalen sett, ni har hjärtan av guld och medkänsla för andra, hoppas ni vet vilka ni är och ser detta, jag tackade er, men att ni prioriterade mig först pga dotterns sjukdom och vi inte hade räknat med att vänta så länge, det är jag tacksam för och uppskattar
Ett mycket bättre ställe än Askersunds vårdcentral där får du ingen hjälp
Trevliga sköterskor effektiva
Snabb och bra behandling
Alltid toppen bra
Kompetens trevlig personal
Comment on this business

Directions to Laxå Vårdcentral with public transportation


Laxå Sjukhem 100 meters
760
Laxå E20 220 meters
593
762
von Boijgatan 260 meters
760

to add Laxå Vårdcentral map to your website;