facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Layali Beirut Örebro

Layali Beirut Örebro

About

Libanesisk Restaurang

Address: Mellringevägen 100, 70353 Örebro
Phone: 0764220622
City: Örebro
Zip Code: 70353related searches:
Reviews
Personalen var ofokuserad och otillgänglig, maten ok dock stämningen dålig.Mat: 2/5
Det lukta mycket vattenpipa och var inte städat. Maten var ok men dem mesta av maten var bara pommes. Jag beställde kebabspetts och fick bara två små spetts resten var bara pommes. Inte värt pengarna för att det va dyrt också
Väldigt dålig mat. Man kan inte även skära potatisen och Shawrma är fylld av oljor och har ingen smak. Jag rekommenderar inte den här restaurangen!! Vi bor i en annan stad som är långt bort så därför var vi hungriga inte för att maten var god!
Man åker hela vägen från gbg för att äta här och när man kommit fram så har de stängt en timme for tidigt : oansvarig administration!!
Fattar ej hur man kan nånsin ge denna restautangen mer än en stjärna! Vore det möjlight och betygsätta med minus stjärnor så jag gjort det här utan tvekan! Gissar på att de kommentarerna med höga stäjrnor är uppenbarligen personalen/ägarna själva.. GÅ INTE DIT!
Oförskämda pajaser som inte vet vad respekt är. Oavsett va ni gör gå aldrig dit för man vill nästan bråka med dem!
Vill du äta mat? Kanske fira något? Då skulle Layali Beirut passa dig perfekt! Att röka pipa går även! Maten med ett mycket rimligt pris skulle jag starkt rekommendera.
Otroligt dålig service och dålig mat, kan du inte arabiska eller syrianska så kommer de definitivt snacka illa om dig bakom ditt rygg...
Bokstavligen den värsta restaurangen jag har varit på. Otroligt elak personal som svarar elakt och inte ens hälsar. Oavsett va du gör, gå aldrig dit!
Väldigt snälla personal, Maten var riktigt god!
Comment on this business

Reviews, get directions and contact details Layali Beirut Örebro.

örebro lebanese restaurant

opening hours, reviews, map, satellite view. Örebro örebro coffee shop location, how can i go. Layali Beirut Örebro address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to Layali Beirut Örebro. On this website you can share your comments and experiences about Layali Beirut Örebro with other people.

to add Layali Beirut Örebro map to your website;