facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for LBC Värm-Dal AB

LBC Värm-Dal AB

Story

LBC Värm-Dal AB bildades 1 september 1998 av LBC Åmål, LBC Säffle och LBC Årjäng. Från och med januari 2000 ingår även LBC Mellerud. Det gemensamma bolaget har sitt huvudkontor i Åmål, men för att erbjuda bästa tänkbara service finns bemannade kontor på samtliga orter. LBC Värm-Dal AB ägs per i dag av 65 delägare inom transportbranschen.

Den administrativa organisationen omfattar 12 personer, vi har ca 150 enheter som servar godstrafik, anläggning, skog och miljö.



"LBC Värm-Dal AB – Markarbeten & transporterVi hjälper våra kunder med allt inom transport och markarbeten. Hör av dig till oss så skall vi se till att du får all tänkbar service du behöver. Vi är ett seriöst & pålitigt företag som tar dina uppdrag på allvar. Välkommen att kontakta oss om du har frågor."
Address: Strömsbergsgatan 21, 662 34 Åmål
Phone: 0532-60 77 60
City: Åmål
Zip Code: 662 34



related searches:
Similar places near
Skooghs Kranar i Åmål AB Skooghs Kranar i Åmål AB 1 km Det självklara valet när man behöver hjälp med lyft, transport och maskinflytt!
Rooth Skogsvård AB Rooth Skogsvård AB 10 km Vi erbjuder skogsavverkning, gallring och slutavverkning fram till bilväg och vi har ...
Reviews
Jättebra pris och trevlig personal,de fixade till mina arbetsbyxor jättesnabbt då jag behövde dem,kan starkt rekommendera detta ställe/Roger Göteborgs stubbfräsning
Här får du snabb och bra service för alla slag av frakter
Buller, rörigt!
Översatt av Google Underbar plats snabb lossning Original Прекрасно място бързо разтоварване
Comment on this business

to add LBC Värm-Dal AB map to your website;