facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for LBS Kreativa Gymnasiet Trollhättan

LBS Kreativa Gymnasiet Trollhättan

About

LBS Kreativa gymnasiet är en fristående gymnasieskola som tillhör AcadeMediakoncernen. Vi erbjuder högskoleförberedande utbildningar inom kreativa områden.

Story

Skolan har ca 160 elever och har funnits i Trollhättan sedan 2007. Hos oss studerar du teori och praktik tätt sammanbundna.

LBS Trollhättan ligger mitt i teknikparken Innovatum – ett utvecklingscentrum där det drivs projekt, forskning, nyföretagande och inte minst filmproduktion av världsberömda Film i Väst.

Skolan är relativt liten men mycket trivsam. Här får man nära kontakt med all personal. LBS är ett personligt alternativ för dina gymnasiestudier. Kontakten med din mentor är tät och i princip alla våra elever klarar att genomföra studierna på tre år med slutbetyg som är behörighetsgivande till högre studier.



Mission

Efter tre år på någon av LBS Kreativa gymnasiets utbildningar ska eleverna vara rustade med:

1. Kunskaper och förmågor manifesterat genom ett slutbetyg för vidare studier på högskola och universitet
2. Ett hållbart förhållningssätt som människa och medmänniska
3. En samling användbara arbetsprover som konkret visar vad eleverna faktiskt kan åstadkomma efter genomförd utbildning.

Sättet som vi organiserar våra utbildningar på utgår från att tydligt bidra till att utveckla eleverna till starka, kreativa och företagsamma människor som vill och kan växa och utvecklas i en värld som människor behöver samarbeta i för att utveckla och ta hand om.

Impressum

Asgeir Palsson, Rektor

Products

LBS Kreativ Kommunikation (ES)
LBS Musikproduktion (ES)
LBS Grafisk design (ES)
LBS Spelgrafik (ES)
LBS E-Sport (ES)
LBS Spelutveckling (TE)

Address: Nohabgatan 17, 46153 Trollhättan (commune)
Phone: 0520474870
es.sbl@nattahllort
City: Trollhättan
Zip Code: 46153


Opening Hours

Monday: 08:00 - 16:30
Tuesday: 08:00 - 16:30
Wednesday: 08:00 - 16:30
Thursday: 08:00 - 16:30
Friday: 08:00 - 15:00


related searches: LBS Trollhättan schema, Gymnasium Trollhättan, LBS Gymnasium, Lbs goteborg, Estetiska programmet Trollhättan, SchoolSoft Trollhättan, LBS VARBERG, Lbs norra terma datska
Similar places near
Realgymnasiet i Trollhättan Realgymnasiet i Trollhättan 877 meter Jag tycker enna kaffet va liteee surt, Såg någon ungdom utanför skolan stå och röka s...
Praktiska Trollhättan Praktiska Trollhättan 938 meter Bästa stället som jag har klippt mig på och jag tycker att det är kul för eleverna at...
Magnus Åbergsgymnasiet Magnus Åbergsgymnasiet 1 km Bästa yrkesutbildningarna i Scandinavium. Eleven i focus och att tillgodose företagen...
Drottning Blankas Gymnasieskola Trollhättan Drottning Blankas Gymnasieskola Trollhättan 2 km Dom snacka om den i 9an eller nåt, lät fine. kommer inte riktigt ihåg va dom sa tbh...
Nils Ericsonsgymnasiet Nils Ericsonsgymnasiet 2 km Bra skola och bra personal
Nils Ericsonsgymnasiet Nils Ericsonsgymnasiet 2 km Bra skola men för mycket kebab
Reviews
Underbara lärare och undervisning som anpassas efter behov och förmåga. bästa åren av mitt liv!
skolan ser ut som den är gjord för dagis barn alla vägar är gulla eller rosa. Eleverna är väldigt skumma och det enda positiva jag kan säga är att lärarna är bra. Så det jag vill säga till folk som vill börja här är att ryktena är sanna.
Efter mina 3 år på lbs har det varit många saker som gått emot oss. Brist på lärare har tyvärr varit ett problem då det är en liten skola som inte har en budget för att ha kvar bra lärare. Annars en mysig skola med trevliga lärare och en bra gemenskap. Kan dock inte rekommendera att söka dit om man vill läsa en tekniskt linje då lbs mest fokuserar på estetiska program. Eleverna har inte heller så mycket att säga till om vid problem med undervisningen.
bra skola, trevliga lärare : jag gillar alla färger jobbig matsal dock, alldeles för liten plus jag har vält en kruka :
Jahop, ska vi samlas. Dags att börja skriva på Trello.
Bästa valet för dig som vill utveckla dig inom media
Bra skola om du gillar små skolor. Det skapar verkligen en liten gemenskap istället för en klass som du dagligen måste delta i. Studerar där i tre år nu och om du är någon som "inte passar i" en "vanlig" klass, så är detta en stor rekommendation av mig. Hoppas att skolan och dess elever lever vidare med det kreativa tänket när vi tar examen i sommar.
Comment on this business

to add LBS Kreativa Gymnasiet Trollhättan map to your website;