facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for LC Utveckling

LC Utveckling

About

We work with animal handling, stress effects and food quality - from farm to belly. This includes horse training and retraining.

Story

LC Utveckling jobbar för att förbättra kommunikation och samspel mellan individer för privatpersoner och företag i allmänhet och förbättrad kvalitet och säkerhet för livsmedel och djurhantering i synnerhet. Detta sker alltid med en tanke och närhet till naturen och att det ska vara enkelt och funktionellt!

Vi jobbar för individen och den egna styrkan. Möjligheten att hitta sig själv och bli starkare av närheten med naturen och vår egen grund. Vi hjälper dig, din familj eller kollegor till ett liv i harmoni med er själva och andra.

Vi utbildar och föreläser också för både stora och små grupper inom djurhantering, livsmedelshygien, HACCP, köttkvalitet och livsmedelslagstiftning. För livsmedels- eller foderverksamheter hjälper vi också till med egenkontrollprogram och HACCP-planer och hjälp vid uppstart eller ombyggnation hos allt från gårdsbutiker och restauranger till slakterier. Nytt för i år är att vi kan ta emot mindre grupper eller enskilda hemma på gården, även med övernattning. Vi finns till för dig!

Med rötterna i jorden, från hage till mage!

Address:
Phone: +46702561719
City: Axvall



related searches: Lc utveckling age
Similar places near
Axevalla Hästcentrum Axevalla Hästcentrum 2 km Trevlig sommar bana med trippel travet som final
Axevalla folkhögskola Axevalla folkhögskola 3 km En bra lokalhållare för möten och konferenser! Centralt i Skaraborg!
Comment on this business

to add LC Utveckling map to your website;