facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Äldreomsorgen Mönsterås kommun

Äldreomsorgen Mönsterås kommun

About

Välkommen till Äldreomsorgen i Mönsterås kommun.

Story

Vi i Mönsterås kommuns äldreomsorg strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare där vi verkar för att våra medarbetare ska känna trivsel, respekt och välmående på arbetet.

Vi har alltid våra brukares behov i centrum och vår viktigaste och största uppgift på arbetet är att göra deras vardag till det bättre.

Är Du full av social kompetens och tror Du att Du skulle kunna klara av ett yrke som kräver att Du som person aldrig tappar tålamodet framför en brukare, att du alltid anpassar Dig till den person och det hem du möter, att du som person alltid vill och försöker göra ditt bästa för att göra någon annans dag lite bättre? Är du dessutom en trevlig kollega och mån om dina jobbarkompisar? Stämmer du in på beskrivningen så tycker jag du ska kontakta mig. Jag heter Karin och jobbar med bland annat vikarierekrytering, du når mig via kommunen växel tel.0499 17000.
Vi kanske hörs!

Address: kvarngatan 2, 38322 Mönsterås
Phone: 049917000
City: Mönsterås
Zip Code: 38322



related searches: Mönsterås kommun vård och omsorg, Äldreboende Mönsterås, Bostad Prästkullen Mönsterås
Similar places near
Mönsterås Sport Mönsterås Sport 575 meter Bra butik med trevlig personal/ägare.
PH idé & layout PH idé & layout 607 meter Produktion av trycksaker och reklam Digitala tjänster. Frilansar även mot andra tid...
Swedmog AB Swedmog AB 706 meter Bäst på terrängfordon!
Dn Bygg Mönsterås-Kalmar-Oskarshamn Dn Bygg Mönsterås-Kalmar-Oskarshamn 720 meter Allt inom bygg Tillbyggnad-ombyggnad-renovering vi har: Yrkesbevis id 06 Asbestutb...
Sandbäckens Industri Syd AB Sandbäckens Industri Syd AB 1 km Vi utför rörinstallationer inom industri och industriella processystem.
Lenas andrum Lenas andrum 2 km Min drivkraft är att se människor utvecklas och växa. I mitt företag erbjuder jag föl...
Comment on this business

to add Äldreomsorgen Mönsterås kommun map to your website;