facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Le Mat Jonsereds fabriker

About

Le Mat in Jonsered's factories is a newly built hotel in Partille with 27 bright and well-planned rooms, a cozy lounge and conference facilities. Here you have the opportunity for relaxation and recreation.

Address: William Gibsons väg 1A, 43376 Jonsered
Phone: 0313034750
City: Jonsered
Zip Code: 43376



related searches: Le mat jonsereds fabriker review, Le mat jonsereds fabriker price
Reviews
Hotellet hade flyttat vilket inte framgick från bokningen. De hade flyttat in där ett gammalt sjukhem tidigare låg. Bilderna stämmde inte överens med verkligheten. Det var verkligen sjukhems känsla.Rum: 1/5
Riktigt trevlig och hjälpsam personal! Var här under filmfestivalen. En rolig grej med flera måltider och bubbel där allt serveras på rummet. Rekomenderar verkligen om man letar efter hotell i detta område!
Toppen! Mycket trevlig personal! Vi hade katten med oss, han trivdes också fast det inte fanns några möss att jaga . Hit åker vi gärna fler gånger
Mycket prisvärt och fräscht boende. Bra frukost samt gemensamma utrymmen. Bra med ett litet kök där man kan nyttja mikrovågsugn samt kyl. Mycket enkelt att åka pendeln från Göteborg C till Jonsered station. Mycket trevlig personal.
Fantastiskt fin miljö på många sätt. Vem visste tex att detta är alla motorsågars vagga? Eller att en fyra orginalgeneratorer i kraftverket fortfarande är i drift? Här kommer vandrare på Bohusleden, besökare till Herrgården och kafféet och nsturskydsområdet med lövängar och bokskog. Och nära till pendeltåget.
Enklare hotell som snarare känns som vandrarhem, dock helt ok. Bra säng, fint och välstädat. Frukost också ok.
Bra hotell med god frukost! Tyst och rent, finns inte tv i rumet men finn en gäst rum med gemensamt tv. Mjuk och skön säng! Parkering finns.
Klart att jag måste ge bra betyg, Vi har hög standard i både restaurang och hotell. Det är bara att komma till oss och prova på lunchen, boendet och frukosten ....
Personalen va super trevliga och ett gott mottagande samt bra frukost! Fräscht och mysigt ställe som både jag och sambon gärna återvänder till :
Allt var kanonbra, rent och snyggt, sköna sängar och god frukost. Lite dålig skyltning till att hitta dit
Comment on this business

Directions to Le Mat Jonsereds fabriker with public transportation


Jonsered station 120 meters
Västtågen
Jonsered Jons väg 230 meters
518
519

to add Le Mat Jonsereds fabriker map to your website;