facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Le Rum

Address: Brobacken 7, 443 30 Lerum
Phone: 0302-167 97
City: Lerum
Zip Code: 443 30



related searches: Aludden Providore, Mr Singh Lerum, Lerum, sweden, Lerum Swedish meaning, Lerums delikatessen, Lerum Göteborg, Swedish Taco, Västergötland Sweden
Similar places near
Vietthailaos Vietthailaos 199 meter Bästa sushin i Lerum utan tvekan. Alltid toppklass och trevlig personal. Tyvärr lite ...
Thai Pan Kam Lerum Thai Pan Kam Lerum 523 meter Helt okay, men inte riktigt de smakerna jag önskar i min Thaimat
Pankam Thai Take Away Pankam Thai Take Away 523 meter Helt okay, men inte riktigt de smakerna jag önskar i min Thaimat
Torrarica Torrarica 533 meter Trevlig restaurang och väldigt god Mat blev överraskad att det var så gott
Reviews
God mat till rimligt pris. Plankstek med oxfilé och bacon under 200kr. Ett glss rött vin 69kr. Vi alla åt maträtter för under 200kr och det var en söndag em. Klart prisvärt och gott. Alla sex gillade sin mwt. Rekommenderas!Mat: 4/5
Bra restaurang om man är rädd om plånboken.. trevligt med en speciell del för mer "pub" och en del för restaurang.. bra utbud mycket att välja på. Trevlig personal. Negativt är väl öppettiderna då det inte finns nått att göra kvällstid i Lerum så hade man önskat att man kunde ta en öl efter 23.30 då restaurangen stänger.Mat: 4/5
Den här restaurangen passar perfekt om man är ett gäng, men alla sugna på olika kök. De har Asiatisk, svensk och lite italiensk meny att välja mellan. Jag tror att det är i grunden en kina restaurang, men valt att dryga ut utbudet så det passar flera. Traditionellt kina käk varvas med Plankstekar, black & white och andra goa stekar. Till förrätt allt ifrån pekingsoppa, vårrullar, till toastar och räk cocktails, och massa annat. Priserna är hyggliga, och servicen duktig och snabb. Hit har vi åkt många gånger nu.
Gillade maten och priset var lågt jämfört med Stockholm där vi kommer ifrån. Dock var lilla grabben inte nöjd med köttbullarna. Provsmakade själv och dem smakade lite skumt. Dem kanske varierar i smak från dag till dag? I Övrigt nöjd och fick bra service Parkering: Finns parkering i närheten Tillgänglighet för rullstol: Inga trappor i entre. Handikappanpassad toalett.
Hämtade mat så ingen åsikt om atmosfär. Väldigt god mat och bra och snabb service.Mat: 4/5
Stor besvikelse! Har ätit här flera gånger tidigare. Jag beställde Filé Mignon, detta var vad jag fick! Gav dom chansen att rätta till sitt misstag, då erbjöd de mig 50% på nästa rätt. Så kontrollera att ni får rätt när ni beställer där!
Mycket god mat. Åt oxfile så mört och välkryddad köttbit. Fick in maten snabbt även fast det var mycket gäster i lokalen.
Väldigt god schnitzel serverad på klassiskt vis med ansjovis och allt! Nästa gång blir det nog plankstek med oxfilé eller fisk. Personal som var omhändertagande och genuint trevliga, återkommer mer än gärna!
Helt ok och till bra priser, det smakar bra. Dock så gillar jag inte att det står wokat och så är det kött i sådan klassisk kinesisk stärkelsesås som gör att köttet känns mer kokt än wokat/stekt.
Trevligt! Bra bemötande. God mat. Omtyck ställe verkar det vara.Mat: 4/5
Comment on this business

to add Le Rum map to your website;