facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lecab Lastbilar

Lecab Lastbilar

About

Lecab Lastbilar AB är återförsäljare för Scania lastbilar i Värmland med anläggningar i Karlstad, Arvika, Kristinehamn och Sunne.

Story

Lecab Lastbilar är återförsäljare för Scania lastbilar och bussar i Värmland med toppmoderna anläggningar i Karlstad, Arvika, Kristinehamn och Sunne med ”allt för åkerierna”. Vi erbjuder lastbilsförsäljning, lastbilsservice, bussförsäljning, busservice, hydraulik- och kylservice, samt dygnet-runt-tvättanläggningar i Karlstad, Kristinehamn och Arvika. Lecab lastbilar AB har ca 80 medarbetare och omsätter ca 250 mkr/år.

Lecab Lastbilar AB ingår i Lecabgruppen AB. Tillsammans med personbilsverksamheten (Lecab Bil AB med Volkswagen, Audi, Skoda och Seat) och fastighetsbolaget (Lecab Fastigheter AB) är vi ca 260 medarbetare och omsätter ca 1000 mkr/år.







"Lecab Lastbilar är återförsäljare för Scania lastbilar och bussar i Värmland med toppmoderna anläggningar i Karlstad, Arvika, Kristinehamn och Sunne med ”allt för åkerierna”. Vi erbjuder lastbilsförsäljning, lastbilsservice, bussförsäljning, busservice, släpservice, hydraulik- och kylservice, samt dygnet-runt-tvättanläggningar i Karlstad, Kristinehamn och Arvika. Lecab lastbilar AB har ca 80 medarbetare och omsätter ca 250 mkr/år."
Address: Välsviksleden, 656 39 Karlstad (commune)
City: Karlstad
Zip Code: 656 39



related searches:
Similar places near
Värmlands Motor AB Värmlands Motor AB 2 km Bra chaufförs rum medans man väntar
Malte Månson Verkstäder AB Malte Månson Verkstäder AB 2 km Mycket bra mottagande väldigt hjälpsamma
Reviews
Skaplig parkering, lite smala rutor Trevlig personal och bra service Har tidigare fått fem stjärnor av mig, men skriver en ny på två nu. Orsaken är att det går fan fortare att gå dit från Kiruna än att vänta på svar i telefon
Mycket trevlig anläggning med lättsam personal som man gärna besöker
Best Scania service ever. Lecab Karlstad <3
Med en god förmåga att lösa de flesta problem och uppmärksamma kunderna på ett öppet och positivt sätt vinner Lecab förtroende.
Finns dusch för oss yrkes chaufförer och jätte trevlig personal
Här får man bra service av professionell personal
Bästa servicen i Karlstad när det kommer till allt med tunga fordon.
Mycket bra verkstad och trevlig personal
Comment on this business

to add Lecab Lastbilar map to your website;