facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for ledhuset.se

ledhuset.se

About

LEDhuset.se - Hos oss hittar du LED-belysning med hög kvalitet, innovativ teknik och till bra priser.

Story

Att ha en bra belysning är något som är viktigt både i hemmiljö och på arbetsplatser. När det gäller effektiv och bra belysning så är LED-lampor något som verkligen har exploderat i popularitet. Detta är mycket bra eftersom LED-lampor är det absolut mest miljövänliga och energisparande valet när det gäller belysning. På Ledhuset vet vi hur viktigt det är att spara på vår miljö samtidigt som vi ger våra kunder all den kvalitet och det ljus de behöver. Hos oss på Ledhuset handlar belysning om att må bra och vi mår bra när våra kunder trivs. Hela vårt sortiment har hög kvalitet och ger ett strålande ljus, så när du handlar din belysning hos oss kan du vara säker på att du har gjort ett riktigt bra val.

Idag är det många som väljer att byta till effektiv LED-belysning, och detta är definitivt det rätta valet. Även om dessa lampor kostar lite mera att köpa så har de en överlägsen livslängd och ett alldeles underbart ljus. De mest populära produkterna vi har på Ledhuset just nu är fina dimmers i modern design som passar för infälld montering. En annan produkt är den infällda LED-lampan Aludra som passar för spotlights och downlights. Även våra klotlampor som passar som ersättning för din gamla belysning går åt som smör i LED-ljus.

Vi kan LED-lampor och belysning och på förstasidan ser du våra utvalda produkter. För att du ska vara säker på att du gör rätt val så erbjuder vi också 2 års full funktionsgaranti på alla våra produkter. Utöver detta så kommer du till en trevlig webbutik med säker betalning och snabba leveranser av dina ordrar. Har du frågor eller synpunkter på vårt sortiment så finns det alltid tillgång till http://www.ledhuset.se/content/led-fakta eller snabb personlig service.


- Policy för Ledhuset.se på Facebook -

Ledhuset.se:s Facebooksida är en mötesplats där syftet är att skapa en dialog med våra kunder och vår omvärld.
Vi förbehåller oss rätten att radera inlägg, kommentarer, länkar och publiceringar som enligt vår bedömning är kränkande, stötande, syftar till marknadsföring av annan verksamhet, innebär marknadsmässig misskreditering, upphovsrättsintrång, brottslig verksamhet eller liknande.
Vi förbehåller oss också rätten att stänga av den som vid upprepade tillfällen fått sina inlägg raderade enligt ovan.
Om du lägger märke till sådana inlägg som beskrivits ovan på vår Facebooksida får du gärna kontakta oss på [email protected].
Eftersom diskussionen på Facebook sker med andra människor ber vi alla som gör inlägg eller kommentarer på Ledhuset.se:s Facebooksida att visa respekt mot varandra!

Address: Svedala
Phone: 040-608 82 50
City: Svedala


Opening Hours

Monday: 08:00 - 18:00
Tuesday: 08:00 - 18:00
Wednesday: 08:00 - 18:00
Thursday: 08:00 - 18:00
Friday: 08:00 - 18:00

Similar places near
OKQ8 Svedala OKQ8 Svedala 657 meter Det går ej att nå dem per telefon. Har försökt i 3,5 timmar för att hyra en biltransp...
Tre x Chalkypaint Tre x Chalkypaint 1 km Återbrukar möbler genom att ge de nytt liv i kritfärg, säljer färg & tillbehör. Vi vi...
Optimera Optimera 1 km Svårt att hitta dit men trevlig personal
Fine & Dandy house and garden Fine & Dandy house and garden 5 km Kära kunder! Fine & Dandy är butiken för alla inrednings och trädgårdsälskare. Välko...
Comment on this business

to add ledhuset.se map to your website;