facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Åleds Pizzeria

Åleds Pizzeria
""Åleds Pizzeria On the road".Vill du boka en alldeles speciell lunch med dina arbetskompisar, eller ettevent så kan ni ringa och boka vagnen på 0738-76 97 45 eller maila aled_pizzeria@hotmail"
Address: Ålängesvägen 41 , Halmstad Ö 313 50, N, SE
Phone: +46 35 392 60
City: Halmstad Ö
Zip Code: 313 50



related searches: Åleds pizzeria menu, Åleds pizzeria halmstad, Spånstad, Kvarnens Pizzeria
Reviews
Supergoda pizzor. Cool idé med vagnen. Rekommenderas varmt
Magiska pizzor, kan varmt rekommendera till företagsevent!
God pizza, men väldigt flottig. Värt att veta, trots servering finns inte bestick, men den går utmärkt att äta för hand eftersom den är styckad i lagom bitar.
Köpte ett litet "degkitt" med deg och tomatsås på Tempo i Bäckagård och vilken god botten, helt fantastiskt. Så vill man göra egen pizza hemma så köp botten ifrån Åleds Pizza så kommer det bli succé. Smart idé med yppersta högsta klass. Heja er.
Har ätit pizza innan den bran ner.Smaskiga pizzor. Har ännu inte prövat på i deras mobila vagnen. Kan varmt rekommendera deras pizzor. Lägger till om pizza degen som jag köpte i Kvibille får Ni 10 poäng av 10 det är Riktig pizzadeg. Kan inte jämföras med annat deg.
Bästa pizzan! Missa inte detta ställe!
Vi var på genomresa och stannade till för att äta pizzor och sallad. Vi fick ett väldigt trevligt bemötande, och personalen var mycket tilmötesgående angående våra speciella önskemål kring salladsrätterna. Maten var riktigt god och stället fräscht och fint! Kan varmt rekommenderas, vi återkommer!
Pizzan ”Tylösand” - topp 3 godaste vi ätit! Snabbt trots mycket folk. Tack!!
Ett ställe ni inte skall missa! Lite drygt en kilometer från 26;an men värt varenda centimeter. Spröd pizzabotten, seg ost och mästerlig tomatsås. Kort sagt - en av bästa pizzor du någonsin kommer att äta. Fräscha ingredienser och en trevlig ägare! Kolla även in grill på Torsdagar.....
Helt underbar pizza. Kan knappt förstå det då jag ätit massor av pizzor i mitt liv att fullträffen skulle komma i byn Åled! Ägaren meddelade att han snart skulle flytta in till Halmstad. Det är bara att gratulera alla Halmstadsbor. Själv kommer jag tillbaka nästa sommar!
Comment on this business

to add Åleds Pizzeria map to your website;