facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ledteknik

Ledteknik

About

Vi är en helhetsleverantör av allmänna eller helt kundanpassade LED- belysningslösningar.

Story

Ledteknik AB startade 2006 med webhandel av lysdioder, motstånd och tillhörande sortiment. Företaget har sedan dess, i snabbt takt, blivit allt mer specialiserat på att hjälpa företag att lösa sina kundspecifika belysningsproblem.
Vi jobbar hårt för att hjälpa våra kunder till de bästa och mest effektiva lösningar för deras respektive verksamhet. Våra utesäljare tillsammans med order- och supportpersonal på kontoret, borgar för en hög servicegrad.
Vår affärside är att genom, hög kompetens och ett långsiktigt tänkande i alla våra affärsrelationer, tillhandahålla rätt kundanpassade lösning för våra kunder, både på kort och lång sikt.
Vi på Ledteknik har valt att fokusera på LED ( Light Emitting Diodes) och närbesläktade produkter, som drivare, kablage, profiler, armaturhus och kontaktdon som grund till alla våra lösningar. Denna specialisering innebär att vi besitter stor kompetens och erfarenhet inom just detta snabbväxande produktområde, och vi kan snabbt lotsa kunden till rätt lösning, utifrån kundspecifika behov.
Vi har stor erfarenhet av belysningslösningar från ett brett fält av kunder. Inredningsföretag, mässbyggare, arkitekter, elinstallationsbolag och industrispecifika lösningar för kunder inom ett stort antal och varierande brancher.
Vi kan erbjuda våra kunder en samlad service, från ide till färdig produkt. Vi erbjuder hjälp med rådgivning, kundanpassa produkter, ljusmätning, verktygsframställning m.m. Med hög kompetens, erfarenhet och ett brett kontaktnät med både svenska och utländska tillverkare och samarbetspartners är vi en stark partner till våra kunder.

Address: Stora Vägen 80, 51333 Fristad
Phone: 033 4300505
City: Fristad
Zip Code: 51333


Opening Hours

Monday: 08:00 - 16:00
Tuesday: 08:00 - 16:00
Wednesday: 08:00 - 16:00
Thursday: 08:00 - 16:00
Friday: 08:00 - 13:00

Similar places near
Fristad Fasad & Bläster Fristad Fasad & Bläster 122 meter Läs mer om oss! https://www.facebook.com/pages/Fristad-Fasad-Bl%C3%A4ster/25907481757...
Sveba Dahlen Sweden Sveba Dahlen Sweden 881 meter Köpte från Kopal storkök en Sveba-dahlen 3 våning tunnelugn för 8 måneder sen sedan ...
Lagerbrink minireningsverkservice AB Lagerbrink minireningsverkservice AB 1 km Minireningsverksservice av Wehoputs och Clean1
Atelje Kreativ Broderade Märken Atelje Kreativ Broderade Märken 11 km Supernöjd tack tack
Reviews
Jag rekommenderar verkligen Molectric webshop! Förutom att led-belysning är det bästa miljövänliga alternativet, blir det dessutom tack vare Molectric det mest prisvärda alternativet. Roliga och snygga belysningar med fina detaljer samt tekniska tillbehör för montering. Enkelt och bra!
Comment on this business

to add Ledteknik map to your website;