facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Legume De Cousteau

"Vegansk och vegetarisk lunchbuffe som lägger stor fokus i säsongsbetonade råvaror.Vi byter dagligen ut rätter för att få stor variation. Några godsaker du hittar på vår buffe är dagens lasagne eller pastagratäng, dagens soppa tillhörande mjukt eller hårt bröd, hemgjord falafel, stort urval av grönsaker såväl råa som tillagade och mycket därtill.Brett utbud när det kommer till såväl varma som kalla delikatesser där du självklart hittar såväl laktos som glutenfria alternativ. Till alla rätter finns en kort innehållsförteckning vilket gör det enkelt att läsa sig till vad man äter. Är man trots detta ändå fundersam över något är personalen nära till hands."
Address: Drottninggatan 12 , Uppsala 753 10, C, SE
Phone: +46 18 12 01 60
City: Uppsala
Zip Code: 753 10


Opening Hours

Monday: 11:00-16:00
Tuesday: 11:00-16:00
Wednesday: 11:00-16:00
Thursday: 11:00-16:00
Friday: 11:00-16:00

Similar places near
Amazing Thai Amazing Thai 448 meter
Trean Bakficka & Matsal Trean Bakficka & Matsal 707 meter Bra husmanskost, lite skolmatsalskänsla men gott och rent och fräscht.
Heat Heat 3 km
Reviews
Fantastiskt ställe! Riktigt god vegetarisk lunchbuffé med bra urval och lätt att bli mätt. Krämigt härligt pasta. Trevlig personal som inte hade något emot att jag satt och arbetade en stund med min dator. Fin och luftig lokal. Dessutom prisvärt! Rekommenderas varmt.Mat: 5/5
Bra lunch buffett med vegetarisk mat. Det är en jättetrevligt atmosfär det verkar vara lugnare efter kl.1.Mat: 5/5
Fantastisk vegansk lunchbuffe och underbar personal. Supermysigt! Perfekt för större sällskap. Vegetariska alternativ: Allt var toppen!
Bra och mycket god vegansk mat, trevlig personal. Mycket prisvärtMat: 5/5
En enkel vegorestaurang men med hög och smakrik kvalitet på maten.Rekommenderade rätterBuffé
Rekommenderas starkt! Riktigt god buffé till bra pris! Veganvänligt.Mat: 5/5
God mat. Det som drar ner betyget är den sunkiga lokalen med kladdiga spår av nattens blöta fester delar lokal med Shotluckan, och att dricka numera inte längre ingår vid köp av lunchbuffé, och att de inte tar kontanter.
Mycket god och fantastisk vegetarisk buffé. Hit vill jag gå ofta och äta. Ska alltid äta här när vi är i Uppsala. Härliga sallader, kryddig currygryta och den bästa falafeln som jag har ätit under mina mer än 50 år som vegetarian.
Ville gå in här och äta med mina vänner men dom tog inte emot kontanter . Väldigt tråkigt och oprofessionellt vi kommer inte tillbaka hit igen.
Mycket god och prisvärd lunchbuffé samt trevlig personal. Skulle dock önska glutenfritt mjukt bröd samt glutenfria pannkakor eller annat alternativ när det erbjuds pannkakor i buffén.
Comment on this business

to add Legume De Cousteau map to your website;