facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Leilas Hudvård och Hårborttagning

"Leilas Hudvårdsklinik är dedikerad till att uppfylla varje kvinnas eller mans önskan om vacker hud. Vår klinik använder bara moderna medicinskt godkända utrustningar för behandlingar. Medicinsk ansvarig specialistläkare garanterar god vård. Van och erfaren personal gör att våra behandlingar är effektiva, snabba och säkra!"
Address: Hornsgatan 178 , Stockholm 117 34, AB, SE
Phone: +46 4684423600
City: Stockholm
Zip Code: 117 34



related searches: Leilas Hudvårdsklinik recension, Leila Guermas Fredriksson
Similar places near
Klinik Estetik Klinik Estetik 3 km Stort tack Lina-Maria. Va så vilsen innan jag träffade dig. Du kan allt om hud! Kan v...
Acnespecialisten Karlavägen Acnespecialisten Karlavägen 4 km Behandling och program hjälpte ej. Trevlig personal men saknade kunskap. Mycket dyrt ...
Maydis Maydis 4 km Rekommendera deras anti-gen test, snabbt och enkelt, fick svar inom 30min. Hon som gj...
Total Hälsa Gärdet Total Hälsa Gärdet 5 km Fantastisk Ansiktsbehandling med Dermalogicas produkter. Felicia är såå duktig! Rekom...
Reviews
Har nu gått några behandlingar hos Leilas. Fraganica har behandlat mig från dag ett och jag är mycket nöjd. Väldigt professionell och lyhörd under behandlingen. Jag ser framemot fler behandlingar.
Jag har gått hos Leila i flera år och alltid varit otroligt nöjd. Senast jag var där provade jag micro needeling för första gången och såg resultat redan dagen efter. Huden i ansiktet såg verkligen friskare och starkare ut och solskador, ärr och fina linjer blev mindre framträdande. Att Leila är skicklig på det hon gör är en sak men det som är så fantastiskt med Leila är den stämning hon skapar, det känns inte som att komma till en "klinik" när man går dit utan bemötandet är alltid väldigt familjärt, personligt och välkomnande. Jag känner mig också väldigt trygg i rekommendationer hon gör och de behandlingar jag får och kan verkligen rekommendera ett besök.
Jag är så glad att jag valde att gå till Leilas hudvårdsklinik på konsultation hos Leila förra veckan. Jag fick så otroligt fina råd och tips och ett underbart bemötande. Leila var inte alls påsäljande och sa nej till flera grejer jag föreslog att jag ville göra, hon avrådde mig starkt från vissa val och föreslog annat. Idag var jag tillbaka och fick min första behandling: en helt underbar ansiktsbehandling av professionella och lugnande Marie! Ansiktsbehandling, milierborttagning samt en fantastisk avgiftande och härlig massage som gjorde att all min huvudvärk släppte. Jag är så tacksam och glad att jag fick komma till Marie för denna behandling. Ska definitivt tillbaka, och rekommenderar STARKT denna klinik Jag var på kliniken på Hornsgatan
Jag gick på en microneedling-behandling hos Leila på Leilas Hudvårdsklinik eftersom jag ville göra något åt mina akneärr och de stora porerna jag har på kinden. Leila är en välutbildad och rutinerad hudterapeut, vilket märks. Hon förklarade varje steg i prcoessen och jag kände mig i trygga händer! Skönt med någon som jobbar lungt och metodiskt, det var en avkopplande och lärorik upplevelse på samma gång. Jag är mycket nöjd med resultatet och den lyster som jag upplever att min hud har fått redan en vecka efter första behandlingen. Ser fram emot kommande behandlingar och rekommenderar detta ställe varmt!
Var på massage här för några veckor sedan men är tyvärr inte helt nöjd eftersom de inte hade ett riktig massagebord. Det var utan hål för ansiktet, vilket gjorde att jag fick ligga med huvudet snett eller försöka andas ner i bordet och det var inte alls bekvämt. De får plus ändå eftersom personalen var jättetrevlig och man fick ett fint bemötande.
Jag går till Leilas vid Hornstull regelbundet, både för diatermi och ansiktsbehandling, och är supernöjd. Jag går oftast till Marie, och lämnar alltid salongen med ett leende. Professionellt och omtänksamt bemötande och jättefina resultat! :
Jag är så tacksam över att jag hittade Leila, hennes noggrannhet och professionella arbetssätt har fått mig att bli hårfri. Dessutom är Leila världens gulligaste och trevligaste människa. Jag är jättenöjd!
Varning för detta ställe! Vaxade benen i september 2018. Slarvigt gjort, hade hår kvar efteråt och det kändes som håret bara hade gått av och inte dragits upp med rötterna. Fick dessutom stora brännmärken på benet som satt kvar i flera veckor. Hon som utförde behandlingen la på varmt vax och gick sedan ut för att svara i telefonen. Kommer aldrig gå tillbaka.
Gör brasiliansk vaxning hos Anna och är alltid nöjd med resultatet. Proffsigt, prisvärt och framförallt mindre smärtsamt och mer skonsamt. Rekommenderas!
Personalen är kunnig och professionell. De samarbetar med läkare vilket känns tryggt. Jag kan göra laser och ansiktsbehandling vid samma besök vilket är skönt då jag får allt jag behöver på samma ställe. Gjorde laser för att få bort fläckar i ansiktet och har sett fantastiska resultat. Skulle även rekommendera vaxning här - det går snabbt och är nästintill smärtfritt för mig som går regelbundet nu! Stort tack från mig.
Comment on this business

to add Leilas Hudvård och Hårborttagning map to your website;