facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lejondals Slott

About

| Konferens | Bröllop | Festvåning | Weekends |

http://www.lejondalsslott.se/

https://instagram.com/lejondalsslott/

Story

| Konferens | Bröllop | Festvåning | Weekends |

http://www.lejondalsslott.se/

https://instagram.com/lejondalsslott/



"Lejondals Slott är vackert beläget vid Lejondalssjön, med rika möjligheter till fiske och bad. Området och parkerna runt slottet är mycket natursköna, och slottet med sin vackra tegelrosa stråbruksfärg gör skäl för epitetet “sagoslott”. På Lejondals Slott kan ni boka möten, bo över, gifta er eller bara njuta av de vackra omgivningarna."
Address: Lejondals Allé 6, 19734 Bro, Sweden
Phone: +46 (0)8-584 80 800
City: Bro
Zip Code: 19734


Similar places near
Happy Tammsvik Happy Tammsvik 5 km Väldigt mysigt ställe. God mat och fina vyer
Tammsvik Tammsvik 5 km Fin Natur och många motionsmöjligheter. Vi bodde i Herrgården och det kändes lite sli...
c/o Tammsvik Herrgård c/o Tammsvik Herrgård 5 km Fin Natur och många motionsmöjligheter. Vi bodde i Herrgården och det kändes lite sli...
Villa Mälargården Villa Mälargården 6 km Helt magiskt ställe, ska man ha fest eller konferens är det här man ska vara!
Thoresta Herrgård Thoresta Herrgård 6 km Hade ett rum bokat men hade tyvärr oturen att känna mig krasslig, visade sig vara cov...
Reviews
Ett mycket sympatiskt slott. Ägorna ska en gång ha tillhört drottning Margareta Lejonhuvuds släkt. Jag var där för några år sedan under maj månad. Mycket vackert och helt sagolikt är slottet och miljön, naturen och vattnet. Slottet är vackert och fint möblerat och dekorerat. Ett minus är att man inte kan bo på slottet utan i träbyggnaderma i närheten, herrgårdliknande byggnader. Mycket god och bra frukost hade slottet Jag vill rekommendera ett besök på Lejondals slott.
Wow!! Ett av de vackraste slott jag sett. Underbar mat och god service. Hit vill jag komma tillbaka!!
Trevlig miljö, lokaler, god mat, väldigt trevlig personal och bra bemötande från samtliga och det absolut bästa var att man får ha hund på rummet men även inne på slottet. Självklart ett toppbetyg älskar att gå på kurser som arrangeras här.
Lejonsdals slott är en fin slottsliknande herrgård nåbar med bil på drygt en halvtimme från Stockholm. Även om jag inte besökte platsen för konferens kan jag tänka mig att platsen passar bra för det då det var bra ordnat med parkering, lokaler utanför slottet och evenemangsplatser där man kunde både hälsa på hästar och skjuta lerduvor. Besvikelsen i platsen ligger dock i dess läge och omgivning. Promenadstigarna kring Lejonsdals slott är mycket begränsade och på mindre än en halvtimme kommer man ha sett hela området. Lejonsdals slott ligger också mycket trafikstört och var man än är i området hör man E18 tydligt.
Mycket fina omgivningar. Slottets undervåning var i mycket gammal stil, otroligt vackert. Maten saknade det lilla extra men det var så mycket annat som vägde upp.
Vackert slott med fina omgivningar. God mat men alldeles för små portioner. Frukostbuffén helt ok.
Ett mycket trevligt ställä att fira ett bröllop på, allt fungerade perfekt, maten var god och personalen kunning, trevlig och tillmötesgående. Bättre ventilation/luftkonditionering i rummun vore bra att ha på högsommaren.
Mycket trevlig ställe. God mat och bra konferens
Ett av de finaste slotten i närheten av Stockholm inte då gammalt, väl värt ett besök.
Fantastiskt trevlig miljö, trevlig personal och vackert slott.
Comment on this business

to add Lejondals Slott map to your website;