facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lekebergs Smådjurskremering AB

Lekebergs Smådjurskremering AB

About

Djurkremering utanför Örebro. Vi kremerar alla sällskapsdjur som döfödda föl, hundar, katter, marsvin, hamster, råttor, ormar, fiskar, minigrisar, fåglar.
Kontakta Amanda Selin för mer information 0706829540.
Emanuel Selin för kremering 07067591

Story

Det är i första hand kliniker som är våra kunder eftersom det oftast är hos veterinären som ett djur får somna in, men ibland kommer djurägaren själv hit med sitt djur som har dött hemma. Det går alldeles utmärkt – kontakta kremeringen för att boka tid.

Så här arbetar vi
När chaufförerna kommer in med sina bilar placeras djuren i kylrummet för att sedan tas om hand så snart som möjligt. De flesta kremeras utan att ägaren vill ha askan tillbaka, och då blandas askan från många olika djur och vi deponerar askan på en särskild plats anvisad av Tekniska förvaltningen i Örebro.

Cirka 32 procent av alla djur separatkremeras och i de fallen har vi en annan hantering. Varje djur får en ID-märkning hos veterinären och den följer djuret genom hela processen och står också skriven i botten på urnan som djurägaren får tillbaka.

Ordet ”separat” innebär inte att djuret läggs ensamt i den stora ugnen, utan att det får en klart och tydligt avgränsad plats där inget annat djur kommer i beröring. Det är alltså bara askan från det egna djuret som kommer tillbaka till husse och matte.

Vi har tre alternativ av urnor i olika storlekar. Dels en pappurna som ingår i priset, men vi säljer även träurnor samt stilfulla urnor av porslin som rymmer 1 eller 2,5 liter. Kontakta din veterinär för beställning av urna. Det förekommer också att djurägare köpt urnor på annat håll och det går naturligtvis också bra.

Sedan sommaren 2003 har vi en egen minneslund. Om djurägaren önskar att vi ska strö djuret på minneslunden, väljer du separatkremering och meddelar din veterinär det. Minneslunden har blivit mycket uppskattad av hussar och mattar som kommer förbi ibland för att lägga en blomma eller tända ett ljus vid stenbänken.

Det är i första hand kliniker som är våra kunder eftersom det oftast är hos veterinären som ett djur får somna in. Vi hämtar djuren varje vecka, vissa kliniker har hämtning varannan vecka. Urnan med askan lämnas hos veterinärkliniken/djursjukhuset vid nästa hämtning.

Veterinärer ansöker att bli kund genom att skicka ett mail till [email protected] med adressuppgifter.

Ibland kommer djurägaren själv hit med sitt djur som har dött hemma. Det går alldeles utmärkt att kontakta kremeringen för att boka en tid.

Mission

Att ge en snabb och säker service till veterinärer och djurssjukhus runt om i mellansverige när det gäller hämtning och kremering av döda smådjur.

Address: Ägelsta Gård 3, 71691 Fjugesta, Sweden
Phone: 0706759196
es.gniremerksrujdams@ofni
City: Fjugesta
Zip Code: 71691



related searches: ägelsta gård 3, 716 91 fjugesta, Kremera djur själv, Flattinge Smådjurskremering pris, Kremering hund pris, Lekebergs minneslund, Djurkrematorium, Lämna in död katt veterinär, Bagarmossen djursjukhus avlivning
Similar places near
Mountain Creative Products Mountain Creative Products 9 km Kundanpassade kassasystem och kompletta butikssystem.
Reviews
Mycket bra service och trevligt bemötande. Även om min älskade get inte kunde kremeras där så fick jag i alla fall köpa den finaste urnan. Detta företag rekommenderas varmt. .
Tack, för att ni tog hand om vår älskade Rasmus. Idag gör han sin sista resa med oss till Fårö för att bli begravd under tallarna vid havet där han med stor iver jagade rabbisar
Ett så fint bemötande, otroligt hjälpsam och så bra service Vi är så tacksamma att ni gjode detta avslut så fint och värdigt Tack igen! Vi som kom 30mil ifrån; / Jenny, Anders
Vedervärdigt bemötande då jag hade mist min Tessa och hade frågor om kremering, avhämtning av hennes kropp etc. Aldrig mer denna anlöggning. Nästa gång väljer jag någon annan!
Mycket trevlig personal. Vi vart mycket väl omhändertagna på alla att o vis
Mycket bra service och ett mycket fint bemötande i en sorglig del av livet.
Trevlig ägare och nu kostar dom på med ny ugn.
Jätte mysigt cafe. Mitt i naturen. Fin service och gott kaffe/bröd.
De tar väl hand om dig och ditt älskade husdjur.
Trevligt bemötande
Comment on this business

to add Lekebergs Smådjurskremering AB map to your website;