facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lekextra Skövde

Lekextra Skövde

About

Välkommen till LEKEXTRA Skövde! I vår värld ryms drömmar och fantasier. Vi tycker lek är viktigt därför är våra hyllor fulla av leksaker.



"Det har varit lek på Lekia från första stund. Vi tycker nämligen att leksaker är det bästa som finns här i världen. Barn som vuxna, vi alla tycker om att leka och ha roligt. Från nallar, dockor och samlarfigurer, till bilbanor, pussel och ritblock. Allt sådant är mer än bara saker när vi växer upp. Det är saker som får oss att drömma, känna och lära. Det är därför som vi på Lekia tror på att leksaker är en viktig och naturlig del i alla barns utveckling.Varmt välkommen till butiken!"
Address: Långgatan 20, 54130 Skövde
Phone: 0500410680
City: Skövde
Zip Code: 54130



related searches:
Similar places near
Sparsmakat Sparsmakat 69 meter En super mysig butik med härlig personal Finns det mesta för att inreda hemmet
Sparsmakat AB Sparsmakat AB 69 meter Fina inredningsdetaljer och vackert porslin.
DinSko DinSko 106 meter Stora och bra plats mellan hyllorna
Lunchtrucken Lunchtrucken 117 meter Lunchtrucken serverar luncher på olika platser runt om i landet, vi kommer att stå på...
Ejes -personligt utvalda kläder, väskor & smycken Ejes -personligt utvalda kläder, väskor & sm... 133 meter En unik butik i Skövde city med personligt noga utvalda kläder, väskor, smycken & li...
Ejes -personligt utvalda kläder, väskor & smycken Ejes -personligt utvalda kläder, väskor & sm... 133 meter En fantastisk affär med underbar personal.
Butiken Förr Butiken Förr 216 meter Mycket vackert utbud allt från kläder t leksaker! Hittade en docka jag sökt länge! Sa...
ElectroluxHome Skövde ElectroluxHome Skövde 1 km Fått mycket positivt bemötande, serviceanda har ni! Tvättmaskinen går på första tests...
Elonbutiken på Norrmalm Elonbutiken på Norrmalm 1 km Alltid trevlig personal, billig kolsyra och helt ok pris på annat.
ELGE Sportfiske Skövde ELGE Sportfiske Skövde 2 km Sportfiskebutik i Skövde med ett komplett utbud till ditt fiske.
DinSko DinSko 2 km Både hustru och jag köpte skor.
Skopunkten Skopunkten 2 km De har ett brett sortiment. Jag köpte ett par Ecco stövlar. De är väldigt sköna. Pers...
Batterilagret Batterilagret 2 km Mycket vänlig och hjälpsam personal här.! Bra parkerings möjligheter.
Granngården Granngården 2 km Bra hjälp med frågor, ska kolla vidare efter trimmer men kunnig personal underlättar....
Addforest Addforest 3 km addforest din återförsäljare av kläder, skor m.m. från Pfanner Schutzbekleidung GmBH....
Jula Jula 3 km Tätt Med folk som inte följer avståndstagande och väldigt tätt då bara en kassa är öp...
Hööks - Sverige Hööks - Sverige 3 km Bra utbud av rid-och hästvaror i olika prisklasser. Finns även ett begränsat men väl...
Swedol Swedol 3 km Bra personal, säkra och uppriktiga!
Reviews
Grymt central butik, nära mataffären där jag handlar. Trevlig personal och stort utbud, tyvärr går man aldrig därifrån tomhänt med barnen :
Trist upplevekse där idag pga säljer skadade varor till fullpris alt.ställer ultimatum kring byten pga icke-fungerande vara. Inte ok! Sista i "rätt" förg så annan vara tyvärr inte ett alt Undrar också vad er leverantör skulle säga om skicket ni säljer deras produkt i. Jag vet ett barn som kommer vara besviken på att inte få sin present i originalförpackning/nyskick och en mamma som hoppas hon slipper shoppa hos er mer pga oresonlig butikschef som inte ens hade ryggrad nog att stå för sitt sätt mot kund själv. Eloge till butikspersonalen dock som gjorde sitt bästa.
Skitig personal med damen ,lång brunett hår som fick oss betala en vara som gick sönder på plats, som var inte menat. Otrevlig personal! Kommer aldrig handla där mer.
En lång brunett som alltid har ett tråkigt och dåligtladdad humör, drar ner betyget på denna leksaks affär. Att hon som nästan alltid snäser när hon pratar med kunderna borde inte jobba i en butik, speciellt inte en leksaksaffär.
Riktigt hopplös personal speciellt en lång brunett som mötte oss med riktigt tragiskt beteende och humör. Om ni inte ger henne sparken går jag till tingsrätten snarast. MVH Yegor.
Så dålig kundbemötandet personalen är under all kritik tyvärr… Aldrig varit med om värre bemötande
Få bort den dryga brunetten i kassan, usch hon ska ju verkligen inte jobba bland barn
Trevlig personal, men väldigt liten butik och rätt dåligt utbud.
Många olika produkter, till olika åldrar. Kanske inte bäst utbud på något, men brett sortiment. Glad och trevlig personal.
Otrevlig, dryg kvinna i kassan. Nekades återköp på produkt samt uppmanades att tänka till innan köp.
Comment on this business

to add Lekextra Skövde map to your website;