facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lekia/ Babya Halmstad

Lekia/ Babya Halmstad

About

Hos oss på Lekia/ Babya Halmstad hittar du leksaker för barn i alla åldrar samt barnvagnar och bilstolar.

Story

Lekia, som tidigare hette LekCenter är ett familjeägt bolag som verkligen brinner för sin sak och har funnits i Halmstad i över 50 år! Vi säljer leksaker till alla barn från 0+ och uppåt. Vi är guldbutik på Lego och har en härlig legoavdelning med mycket happenings!

Vi är också en babybutik, med stort utbud av barnvagnar, bilstolar, sängar, skötbord, sittvagnar, sulkys m.m.

Babya är vår välsorterade babyavdelning. Vi är premiumbutik på Emmaljunga och arbetar därför alltid med fullsortiment. Andra märken vi arbetar med är STOKKE, Britax, Teutonia, Crescent, Babyjogger, Maxi-Cosi, Axkid och Besafe.

Vi lägger stor vikt vid ett bra bemötande och god service. - därför håller vi vår personal uppdaterad om vad som händer i både leksak och babybranchen.



"Lekia är Sveriges ledande leksakskedja med fler än 100 fristående leksakshandlare - från Ystad i söder till Kiruna i norr. Vi samarbetar för att skapa trivsamma butiker med personlig service och ett noga utvalt sortiment av säkra, roande och lärande leksaker. Vi säljer även barnvagnar från kända märken som tex. Emmaljunga, Britax och Babyjogger samt en hel del babyartiklar i form av babysitter, babygym och mycket mycket mer."
Address: Stormgatan 6, 30263 Halmstad
Phone: 035-159175
City: Halmstad
Zip Code: 30263


Opening Hours

Monday: 10:00 - 19:00
Tuesday: 10:00 - 19:00
Wednesday: 10:00 - 19:00
Thursday: 10:00 - 19:00
Friday: 10:00 - 19:00
Saturday: 10:00 - 16:00
Sunday: 11:00 - 16:00


related searches: Svenska leksaker, Leksaksaffär Stockholm, BR Leksaker Sverige, Leksaksaffär, Leksaker, Lekia LEGO, Lekia Lund, Lekia Linköping
Reviews
Detta är Sveriges bästa leksaksaffär
Köpte en balkong och fyllde den med helium hos lekia, ca 200 kr. Så fort vi kom in i hallen small den. Fick ingen ny. Tydligen skulle vi ha förstått att den inte tålde inomhustemperaturen. Dålig service.
Varit här två gånger för att köpa barnstol till bilen. Stort utbud av bilbarnstolar på lager, bra pris. Personalen är mycket kunnig och serviceinriktad. Fick även hjälp med att installera stolen i bilen. Utbudet av leksaker jättestort dessutom.
Välsorterad leksaksaffär med stort utbud. Har inte bara leksaker, utan även stort utbud av tex bilstolar och även barnvagnar. En sak jag starkt ogillar är att de tar betalt för inslagningspapper. Det tycker jag skulle vara ett argument för en fysisk butik - "du får paketet gratis inslaget", istället för att köpa på nätbutik.
Ok utbud, tyvärr inte så pigg personal
Leksaker och baby-grejar och i motsats till toyś r us och BR, har de öppet och ger service. Trevlig och hjälpsam om lite stressad personal. Allt till baby och barn i alla åldrar på ett ställe.
Härlig och engagerad personal; de har ett trevligt bemötande och är mycket hjälpsamma. Dessutom anordnar de aktiviteter för barnen emellanåt.
Har passerat Lek-Center men aldrig inne så jag kan inte kommentera men det finns säkert något för barn man kan hitta något.
Ordinär leksaks och barnvagnsaffär. Prisläget är ok, varken dyrt eller billigt, men utbudet är rätt bra.
Blev glatt överraskad hur stor butiken var. Trevlig och hjälpsam personal och varierat utbud på leksaker och barnvagnar m.m.
Comment on this business

Directions to Lekia/ Babya Halmstad with public transportation


Halmstad Orkangatan 110 meters
18
Halmstad Stormgatan 120 meters
18
Halmstad Herr Olaus väg 130 meters
18
Halmstad Norra Andersberg 250 meters
3

to add Lekia/ Babya Halmstad map to your website;