facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lekia Bromma Blocks

Lekia Bromma Blocks

About

Lekia Babya är Sveriges ledande barnbutik. Våra butiker besitter mångårig kunskap inom barn och baby där säkerhet runt dig och ditt barn står i fokus.

Address: Ulfsundavägen 185C, 16867 Bromma, Stockholms Län, Sweden
Phone: 08-29 72 00
City: Bromma
Zip Code: 16867


Opening Hours

Monday: 10:00 - 20:00
Tuesday: 10:00 - 20:00
Wednesday: 10:00 - 20:00
Thursday: 10:00 - 20:00
Friday: 10:00 - 20:00
Saturday: 10:00 - 18:00
Sunday: 10:00 - 18:00


related searches: Leksaksaffär Stockholm, Leksaker, Svenska leksaker, Lekia bilbarnstol, Babyland Stockholm, Leksaker 5 år, World of Toys STOCKHOLM, Skicka leksaker som present
Similar places near
LunaKids LunaKids 3 km Skyndade mig hit med min son för att köpa ett roligt pyssel och kom fram ca 5 minuter...
Reviews
Skyndade mig hit med min son för att köpa ett roligt pyssel och kom fram ca 5 minuter innan stängning, när personalen som arbetade sa att hon redan stängt kassan fast det var flera minuter kvar innan stängning. Riktigt dåligt att stänga i förtid, man räknar ju med att man kan lita på era öppettider!
Stort utbud, men sjukt mycket är plastiga saker som går sönder efter ett par veckor. I övrigt överpriser på de mer kända varumärkena. Tex Lego kan man hitta betydligt billigare på annat håll.
Brett sortiment och bra lokal. Lätt att hitta leksaker och att få inspiration.
Öppen fin butik, lätt att hitta det man ska köpa.
Butiken ligger i köpcentret Bromma Blocks och håller en likvärdig standard på utbud som de flesta leksaksbutiker har. Rent och snyggt i butiken och välfyllda hyllor men med lite högre priser än generellt. Kvaliteten på leksakerna följer priset.
Köpte en ”grow your own boyfriend” och la ner mycket tid på den men det ända som växte upp var en docka. Var så förväntsansfull.
Kö runt hela butiken. En kassa öppen och 3 från personalen som står och knappar på sina mobiler istället för att öppna en kassa till. Noll service inriktning. 4 gången det är på precis samma sätt
Trevlig personal, bra priser. Inget småaktigt tjafs av personalen. 25% rabatt på alla varor är 25% rabatt på alla varor. Går bra att byta sådant det är problem med. Rekommenderas.
Hit ska du åka och julhandla. Aldrig trängsel. De har säkert problem med lönsamheten. Trist.
Fick leta igenom hela butiken för att hitta någon som kunde ta sig till kassan, så vi fick betala våra leksaker
Comment on this business

to add Lekia Bromma Blocks map to your website;