facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lekia Kongahälla

Lekia Kongahälla

About

Sveriges ledande leksakskedja.
Vi jobbar med de flesta leverantörerna inom baby, leksaker och Panduro.

Address: Älvebacken 33, 44248 Kungälv
Phone: 0303309425
City: Kungälv
Zip Code: 44248


Opening Hours

Monday: 10:00 - 20:00
Tuesday: 10:00 - 20:00
Wednesday: 10:00 - 20:00
Thursday: 10:00 - 20:00
Friday: 10:00 - 20:00
Saturday: 10:00 - 18:00
Sunday: 10:00 - 18:00


related searches: Lekia Lund, Lekia göteborg, Leksaksaffär, Leksaksaffär Stockholm, Lekia Malmö, Lekia Uppsala, Lekia Jönköping, Lekia LEGO
Similar places near
Lyra Scandinavia Lyra Scandinavia 2 km Lyra startade 1806 och är mest känd för sin SuperFERBY färgpenna med extra tjockt fär...
Reviews
Nya butiken i Kungälv. Tyvärr så hade de bara två av tre spel jag ville ha. -Trevlig tjej bakom kassan som försökte hjälpa mig med den varan som inte fanns hemma i butiken, men tyvärr så blev beskedet att den inte kommer in förrän till jul. -Annars var det en hel del leksaker och spel för barn, ungdomar och vuxna att välja på.
De fidget toys som säljs här är av kraftigt undermålig kvalitet och bör inte ha fått säljas alls. Går sönder innom en vecka. Förståelsen för detta problem från de själva är även den under all kritik. Samt att leka är dyra överlags. Undvik.
Leksaker till överpris å till råga på det kvarstår produkter med låg kvalité/hållbarhet.. 70kr/Vecka då de löjligt populära "stressbollarna" inte håller längre än ett par dagar...
Allt går sönder, kvalitet är inte alls bra och det finns inga bra saker där priset passar
Bra personal, väldigt lite Disney, annars bra. Med tanke på trängsel rekommendationer var det "Okej", jag var ju å andra sidan också i butiken och bistod till trängsel. Men i helhet, bra!
Ser inte så stor ut från utsidan men väl inne så är det ett stort utbud av leksaker och pyssel. De har även grejer från panduro. Finns allt du kan tänka dig och lite till!
Det finns många nya leksaker spännande med man ska titta noga på priserna
Stort utbud av härliga leksaker, julklappen inslagen med etikett och allt och med ett leende. Ok det var mitt på dagen en onsdag men ändå... Trevligt.
Bra leksaksaffär. Den i Kongahälla center är inte så stor men ganska bra innehåll i butiken.
Det är väldigt dyrt och inte allt för bra priser det bättre att köpa någon annan stans.
Comment on this business

to add Lekia Kongahälla map to your website;