facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lekplaneten

Address: Bibliotekstorget 20 , Solna 171 45, AB, SE
Phone: +46 8 730 40 66
City: Solna
Zip Code: 171 45


Opening Hours

Monday: 10:00-20:00
Tuesday: 10:00-20:00
Wednesday: 10:00-20:00
Thursday: 10:00-20:00
Friday: 10:00-20:00
Saturday: 10:00-18:00
Sunday: 11:00-18:00


related searches: lekia, lekia vetlanda, lekia squishy, lekia åkersberga, lekia malmö, lekia norrköping, lekplaneten norrtälje, lekia linköping
Similar places near
Rebell Hobby Rebell Hobby 658 meter Max ägaren tipsar gärna om bland annat modeller som köpts från samlingar. Jag hittade...
Disney store Disney store 2 km Stort och fint köpcenter. Tyvärr luktade det mögel i ena flygeln när jag var där så d...
Reviews
Otrevlig personal! Min son ville bara leka med små bilarna och så klart barn håller på lägga leksakerna överallt ..personal som städar golvet sade att man får inte leka/lägga leksaker när man INTE köper! För att de har precis gjort ordning och håller på nämna om veckopengar för barn! Vet ej vad hon menade med det!dålig kund bemötande...köper inte längre hos dem.
Hade fått ett tillgodokvitto från annan lekia-butik. Grabben får välja ut en leksak polishelikopter, polisbil och en trailer, hur glad som helst kommer min tvååring fram till kassan och ska betala med tillgodokvittot. -”Det gäller bara i den butiken” får vi höra. Ledsna lämnar vi butiken. Otroligt dåligt av Lekia, det stod ingenting om det på tillgodokvittot, kändes som att kassören hittade på det.
Okej utbud. Personalen helt ointresserad. Inget erbjudande om hjälp att hitta varor. Ingen fråga om jag hittat det jag ville ha etc. Paketinslagning får man göra själv.
Mycket trevligt bemötande av ung tjej i kassan idag. Vi var där för att få sonen att sluta med napp genom att han kunde få köpa något för sin napp och tjejen i kassan hakade genast på och spelade med i hela situationen. Detta var inget vi förväntat oss så vi blev väldigt glada. Tack till den tjejen för hjälpen.
Lekia är bra på leksaker, för stora och små
Väldigt komplett leksaksaffär. En del saker dyrare än på andra ställen. Bra när de har rea men det är sällan det. Vänlig personal.
Butiken är relativt stor och säljer leksaker, barnartiklar och barnvagnar. Vill man komma in med rullstol eller barnvagn kan man använda hissen som leder rakt in i butiken. För att ta sig ut med rullstol eller barnvagn behöver man meddela personal så de kan öppna hissen.
Trångt och varmt. Stort utbud av varor men inte så mycket variation. Ont om personal att fråga.
Bra utbud av leksaker!
Väldigt välsorterad leksaksaffär och det finns bra leksaker från 20kr och uppåt. När jag besöker många andra butiker tycker jag det är väldigt svårt att hitta vettiga presenter för under 100kr. Här finns det bra grejer i alla prisklasser.
Comment on this business

to add Lekplaneten map to your website;