facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Leksakslagret Tibro

About

Välkommen till Skaraborgs bredaste leksakssortiment.

Address: Mariestadsvägen 25, 543 35 Tibro
Phone: 050414460
City: Tibro
Zip Code: 543 35


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 18:00
Saturday: 10:00 - 13:00


related searches: Lekextra
Reviews
Trevlig personal. Väldigt gamla leksaker som stått länge. Klistermärken saknar klister och fäster knappt. Aldrig nya saker.
Stort utbud, och skapligt med plats mellan hyllorna. Mycket trevlig leksaksaffär.
Här finns det något för alla! Allt från kända märken till gamla godingar från 90-talet. Det finns pyssel, utklädnad, bebisleksaker och gosedjur, lego, dockor, uteleksaker, modellbygge stora som små! Glöm inte att titta högt och lågt! Jag hade gärna sett lite mer samlat av sådant som är nedsatt men det kanske är svårt att få till. Det är inte lätt att hålla avstånd om man är många därinne men det gick jättebra när vi var där då vi bara var några få.
Två av leksaker i plast överlevde inte dagen men butiken tog till sig och återbetalade leksakerna. Fem stjärnor för bra bemötande och bra uppföljning, det totala betyget blir 4 av 5.
Fantastisk leksaksbutik! Utbudet är oslagbart med både massvis av retro såväl som nyare leksaker. Även personalen är supertrevlig och dom har alltid bra priser! Ser mycket fram emot ett nytt besök :
Bästa leksaksbutiken jag varit på länge! Massor med roliga saker. Jag och min bästis tjöt till lite av glädje för det fanns dockor vi växt upp med och dem som fanns innan vi föddes. Blir glad att se nostalgiska saker. Personalen var trevliga också. 10/10
En riktigt bra leksaksaffär, mycket olika leksaker. Affären såg inte ut att vara något för världen utifrän6men när man kom in, wow, jättestort ju. Du hittar garanterat något här!
Jätte mycket nostalgi när man kom in i butiken då de har mycket utgångna leksaker man växte upp med! Trevlig personal också Kommer defenitivt återkomma!
Höga priser. Riktigt höga priser. Virrig men hjälpsam personal. Satt fel etiketter på varorna så innehållet var något helt annat än vad som stod på kartongen. Okunniga om varorna. Får plus på mängden leksaker och den hjälpsamma personalen. Avråder från att åka dit om det inte är nödfall.
Supertrevlig personal som gav oss ett väldigt fint bemötande. Stort sortiment som innehöll både nytt och nostalgisk. En mycket trevlig upplevelse!
Comment on this business

to add Leksakslagret Tibro map to your website;