facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Leksand Strand Stugby & Camping

Address: Siljansv. 61 , Leksand 793 22, W, SE
Phone: +46 247 138 00
City: Leksand
Zip Code: 793 22



related searches: Leksand stugby
Similar places near
The Corner 16 The Corner 16 2 km Supergod pizza med saftig botten! Väldigt trevlig personal! Rekommenderar starkt att ...
Restaurang Bygatan 16 Restaurang Bygatan 16 2 km Supergod pizza med saftig botten! Väldigt trevlig personal! Rekommenderar starkt att ...
Nerkan Nerkan 3 km
Reviews
Sliten stuga med sprucken toalett, många "hängare" borta, utemöbeln gick inte att sitta på för då brakade den ihop. Fin om man inte tittade för nära städningen va under all kritik. När vi använde dammsugaren så luktade de surt i hela stugan, behövde troligtvis byta påse, men de fanns ingen extra. Mkt va stängt även om de stod på hemsidan att de skulle vara öppet lekrummet bla Annars stor och rymlig camping, de va inte så trångt. Vi var där veckan före midsommar så de var inte så mkt folk. Saknar att de inte fanns någon info om aktiviteter på campingen, blev hela tiden hänvisad till hemsidan, men den va inte uppdaterad. Helt okey camping, men tyckte att de va för dyrt om man jämför med likvärdiga campingar.
Två dagar på Campingen med barnens fotbollslag. Vi förstår att många bor i stugorna men lite piff hade kunnat rädda helhetsintrycket som va ganska slitet och poolen på området va avstängd vilket va en besvikelse för barnen. Annars va allt bra bortsett från den otrevliga lite kraftigare brunett i receptionen som pratade i mun på sina kollegor och gav ett dåligt intryck i sitt bemötande därför det låga betyget på tjänst. Vackert belägen plats.
Stor skillnad sen förra året. Hemskt skitigt i servicehus, personalen kunde inte ens fixa papper i kök. Fullt pris när inget var i ordning, högt Gräs, orensade platser,poolen var inte igång. Man måste gå på gräs för att komma till ett av servicehusen. Det ända positiva var utsikten och chefen Emilli. Promenadmöjligheter: Toppen
Fantastiskt kul sommarland som verkligen gör sin unika grej. Mycket manuella aktiviteter som höghöjdsbana ziplines klätterväggar vattenland m.m man behöver nog 3-5 dagar minst för att hinna göra allt ordentligt. Allt är väldigt vackert anlagt med en vacker parkkänsla. Blommor och grönska och en jättebra camping både modern och fullutrustad. Vi bodde i en stuga och den var perfekt och väldigt smart planerad.
Dom vägrade öppna en service stuga närmare våra hus, fick gå tvärs över hela campingen för att uträtta behov och hämta vatten.Rum: 4/5
Pris på deras grillbuffé: 375 kr/vuxen 150 kr/barn Alldeles för mycket, enligt min åsikt. 2 vuxna och 2 barn = 1.050 kr för en middag!
Väldigt fin och trevlig camping. Rent och fint på toaletter och servicehus trots full beläggning. Segways som lät väldigt mycket på nätterna. Promenadmöjligheter: Fin cykelväg in till Leksand.
För mycket stoj på nätterna . Svårt att få sova. Dålig uppföljning av reglerna. Rum: Dög att bo i. Aktiviteter i närheten: Ett bra familjekonsept passar de flesta familjer. Säkerhet: Bra. Promenadmöjligheter: Riktigt bra. Mat och dryck: Bra mat.
Fin camping dock så var det mesta stängt därför låga poäng Mat och dryck: Allt var stängt
Varför inte ha semmester här och gå på sommarland bästa sommaren för barn och vuxnaRum: 5/5
Comment on this business

to add Leksand Strand Stugby & Camping map to your website;