facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Leksands Sparbank Rättvik

"Leksands Sparbank är en stabil, fristående sparbank med huvudkontor i Leksand. Oss äger ingen, istället går vinsten tillbaka till bygden genom olika insatser. Välkommen till våra kontor i Leksand, Rättvik eller Djurås eller ring oss på 0247-88600 så hjälper vi dig. Vi erbjuder tjänster inom bank och försäkring för privatpersoner och företag. Kontanthantering finns på alla våra kontor. Dessutom har vi en jurist som kan gälla dig med frågor rörande familjejuridik. Varmt välkommen!"
Address: 795 30 Rättvik
Phone: +4624788600
City: Rättvik
Zip Code: 795 30



related searches: Leksands Sparbank Insjön öppettider, Swedbank, Swedbank login, Swedbank gamla versionen, Handelsbanken, Siljan News
Similar places near
Leksands Sparbank Leksands Sparbank 7 meter Bra o trevlig o kunnig Personal i Rättvik.
Handelsbanken Handelsbanken 8 meter Bra motagande
Reviews
Desssärre lever de inte alls upp till sitt rykte att stödja byggden och dess infödda. De ser hellre till feta plånböcker och bubbelpengar från storstäderna som köper och härjar fritt runt Siljan nu. Ingen kärlek på riktigt till byggden och kulturen. Låt er inte luras av reklamen masar och kullor. Servicen är i princip noll på kontoret i Rättvik. Varken kan eller vill hjälpa till. En otrevlig grå panter tant förstår inte att appar behöver uppdateras. Tror det bara är att klicka på dem. Ingen Bank iD hjälp där inte. Bara otrevligt bemötande. Tack och lov finns det banker i grannkommunerna som klarar av att kolla leg och få igång tjänsterna Leksandssparbank utfärdat. Det bästa rådet är byt Bank. Kostade mig massa tid och flera liter extra bensin för att få deras tjänster att fungera.
Det bästa jag gjort, att byta bank efter ca 40 år. Kundvänlig,igenkännande engagerande, är av vad en bank ska vara, kunden i första hand.
Bästa banken som finns lämnar er aldrig
Bra o trevlig o kunnig Personal i Rättvik.
Översatt av Google Utmärkt service, vänliga människor Original Prima service, vriendelijke mensen
Comment on this business

to add Leksands Sparbank Rättvik map to your website;