facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Leksands Vårdcentral

Address: Rättviksvägen 5, 793 30 Leksand (commune)
City: Leksand
Zip Code: 793 30



related searches:
Reviews
Vår treåring slog i axeln ordentligt så vi var oroliga att nyckelbenet va brutet. Så vi åkte in och hoppades på det bästa. 40min senare var vi inne hos läkare. Allt gick super bra!
Alltid bra bemötande! Tusen tack för det bra jobb ni gör!
Fick mig en utskällning i telefon för att jag valde att kontakta KRY i första hand för inspektion av en leverfläck innan jag valde att söka vård i Leksand. Varpå damen i andra änden ifrågasätter varför jag inte använder deras tjänst istället, då "KRY inte gör någonting", varpå jag menar att kry inte kostar någonting, medans ni tar betalt för att göra "ingenting" läs inspektion. Hon säger då att KRY fakturerar vårdcentralen när de är klara med ett ärende. varpå jag menar att jag betalar skatt för fri vård i Sverige, och att jag som vanlig Svensson såklart väljer det kostnadsfria alternativet,om de utför samma tjänst. Hon fnös till och jag fick lov att be henne släppa diskussionen för att kunna söka min vård... Fick en tid i slutet av nästa månad. Tycker ni det är konstigt att jag väljer att söka vård någonstans när ni har nästan en månads väntetid? Sist jag sökte vård för vaccination så kunde ni inte ens ta hem de vaccin jag behövde och hänvisade mig till en privat aktör i Rättvik istället?
Svårt att boka tid när man väl behöver, dessutom skickar de ut information som inte stämmer vilket leder till försenad vård. Bästa är byta till annan vårdcentral och hoppas på bättre vård där.
Fantastiskt gulliga och skickliga. Hjälpte mig att ta bort ett aterom som jag hade akut problem med under vår semester i Leksand. Stort tack!
Urusel service och totalt oengagerad personal. Passa er för cyckelverksraden!!!
Låång väntetid på läkartid
Översatt av Google I Sverige har vi "kliniker" i lokala byar och ett eller två sjukhus i varje region. Vår klinik har jour...MEN INTE PÅ HELG...Mamma....MEN INGET ULTRALJUD....tandläkare...med mera Original In Sweden we have "clinics" in local villages and one or two hospital in each region. Our clinic has emergency services...BUT NOT ON WEEKENDS...maternity....BUT NO ULTRASOUND....dentist...and more
Comment on this business

to add Leksands Vårdcentral map to your website;