facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lemongrass

Lemongrass

About

Restaurangen öppnade hösten 1998.
våra maträtter har sin förankring från främst den sydöstra delen av asien
och tolkas på vårt vis med en modern touch.

Address: Grynbodg. 9, 211 33 Malmö
Phone: (040) 30 69 79
City: Malmö
Zip Code: 211 33



related searches:
Similar places near
Namu Namu 190 meter Jättegod mat och trevlig lokal. Det enda som drog ner betyget lite är att personalen ...
Quan Quan 242 meter Vi letade efter en restaurang som kunde rymma fem glada grabbar på affärsresa. Vi rin...
Rice&soup Rice&soup 1 km Det var gott, men otrevliga personal måste man säga måste förbättras.
Noodlemarket Noodlemarket 1 km 3 olika rätter, antingen salt, eller smaklöst. En kock som pillade sig i näsan och di...
Restaurang Samsara 锦绣华城 Restaurang Samsara 锦绣华城 5 km Som jag har skrivet förr, fantastisk mat och otroligt trevliga ägare..
Wok Burlöv Wok Burlöv 7 km Torr kyckling och hela rätten var helt smaklös.
Reviews
Maten var ingen höjdare. Kycklingen var något seg och det smakade inte alls som majskyckling utan snarare friterad ica basic kyckling. Salladen som ingick var extremt sorglig. Såsen var inte heller god. Dessutom var priset väldigt högt 235 kr. Servicen var dessutom under all kritik. Den unga servitrisen hoppade över mig när vi skulle beställa. Jag fick kalla på henne och påtala att hon tog allas beställningar förutom min. Då bad hon inte om ursäkt och hade ett tråkigt drygt bemötande under hela vistelsen. Det var en riktigt dålig upplevelse för mig.
Servitrisen vi hade stressade oss från loungegruppen trots att vi hade 15min kvar till att vi sätta oss till bords, vi inväntade en person som var lite sen, men skulle komma strax före utsatt tid, han hann aldrig hälsa runt på sällskapet eller sätta sig ned i loungen för att servitrisen stressade oss iväg till vårt bord. Det är tydligt att man inte varit allt för framgångsrik i planeringen för kvällen, vi hade ingen stress i något avseende. När vi skulle beställa maten så var det full panik hos servitrisen, så pass att av 10 personer i sällskapet så missade man två av oss att få in maten, senare på kvällen insåg man att valet av servitris kanske inte var det mest briljanta, så efter ett byte så lugnande allt ned sig och vi kunde återgå till det normala. Vad beträffar maten så gör aldrig Lemongrass en besökare besviken, otroligt fin mat, fina smaker, snyggt upplagt, utsökt kort och gott. Självfallet kommer jag ett återkomma, med det tillägget att jag inte kommer låta mig varken stressas eller hunsas för att servitrisen är stressad. Men som sagt mycket god mat och väldigt trevlig restaurang.
Provade avsmakningsmenyn och den var fantastiskt godVinet som rekommenderades till var mycket gott och personalen var alerta och mycket trevliga.
Så god mat vällagad absolut balans mellan kryddorna , ljuvligt gott .Mat: 5/5
Helt okej, men inget outstanding. Vi hade en meny med olika rätter att dela.Mat: 3/5
Jag är introvert och äter helst LCHF, så här är mitt omdöme... Det är lönehelg, fredag och fullsatt. Några stora sällskap hörs extra mycket i en stor sal. Som introvert trivs jag inte. Alldeles för mycket buller. Även om de gjort allt de kan för att dämpa ljudet. Det satt till och med dämpande material under borden, en kul detalj. Det märks att det är fullsatt för personalen har inte tid att ta hand om oss. Fick be om en kniv tre gånger innan vi fick den, för de blev hela tiden distraherade av "viktigare saker". Det hade nog hjälpt med ett par personer till på lönelistan. Bemötandet är vänligt och ursäktande. Det känns skönt att de ser oss, när de har tid. De stora sällskapen korkar igen köket och vi får vänta rätt länge varje gång en ny tallrik ska serveras. Till och med att betala var svårt. Maten var god! Vi åt avsmakningsmenyn. Köket kan laga mat. Rena smaker och bra variation mellan rätterna. Det starka var inte för starkt. Lagom stekt, oavsett om det skulle vara lite eller mycket. Och man blev lagom mätt. På det hela taget en bra upplevelse. De föreslagna vinerna passade rätt bra, med tanke på att de skulle fungera till tre eller fyra rätter. Ett vitt och ett rött. LCHF? Nja, så där. Ris är ju rätt mycket stärkelse, men serverade i egen skål, så man kan hoppa över den. Det är nog rätt mycket socker och stärkelse i maten i övrigt. Så, kanske inte det bästa valet om man vill hålla nere intaget av kolhydrater. Men varje smårätt serverades på en bädd av grönsaker. Och det är ju ett plus. Skulle jag gå hit igen? Ja, det skulle jag nog kunna tänka mig, men jag skulle välja en helt annan tid i veckan, när pulsen är lägre. Tyckte du att detta hjälpte? Varför inte ge mig en tumme upp och hjälpa andra hitta hit?
Nja, maten va ingen höjdare. Lär inte äta här igen tyvärr
Otrevlig personal som luktar äckligt. Dom spillde mat på min sko så den blev smutsig. De hällde ut kaffe på min pappa och tappade bestick på golvet. Dom gör jumpscares på gästerna och svarar otrevligt när man säger att maten var god. Annars var maten god och stället trevligt
God mat och avslappnad stämning. Trevlig personal! Ska man vara kritisk är det bara mot att ljudnivån kan bli bli hög men det är okej för det är kul med ett fullsatt ställe! Passar alla åldrar och sällskap. Tycker att portionerna är precis ganska lagom generösa och prisbilden lika så. Allt är fräscht.
Mycket mysigt och stämningsfull restaurang. Trevliga personalen och goda mättande mat.
Comment on this business

to add Lemongrass map to your website;