facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lenhovda Pizzeria

Address: Tingsgatan 2 , Lenhovda 364 42, G, SE
Phone: +46 474 210 36
City: Lenhovda
Zip Code: 364 42



related searches: Lenhovda Pizzeria meny, Lunch Lenhovda
Similar places near
Fa Lilian Rööst Fa Lilian Rööst 684 meter
Reviews
Mycket god pizza! Vi har ätit här flera gånger de senaste åren. Vid lunchtid, förutom två dagliga specialiteter, även "Dagens-Pizza" inkl. sallad, dryck och slutligen kaffe! En klar rekommendation från mig. Sehr gute Pizza! Wir waren in den letzten Jahren bereits mehrfach hier Essen. Um die Mittagszeit, neben zwei Tagesgerichte, auch "Dagens-Pizza" inkl. Salat, Getränk und abschließend ein Kaffee! Klare Empfehlung von mir.
Väldigt god pizza. Servicen kan man jobba lite på. Uppdatering 20210509: förra gången för ett år sen åt jag en av de godaste pizzor jag har ätit. Denna gång var det tyvärr betydligt mer mediokert. Okej, men man längtar inte tillbaka
Det var bra. Eftersom det är ganska stort så blir det lätt lite för lugnt att sitta där utan lite levande ljus, musik eller nån vacker tavla att se. Maten är god, fast vissa sallader är inte sådär frestande och spännande som det står på menyn. Förutom det var personalen väldigt snälla och trevliga.
Trevlig personal, inga köer, väl påfyllt buffé. Dock så fattas det ordning och reda samt dåligt utbud för de som inte äter kött. Har ätit bättre mat/buffé för 80kr. *''falafeltallrik'' på bilden.
Mycket bra pizzeria som har glutenfria pizzor Specialkost: Glutenfri kost
Alltid trevligt bemötande och god mat!
Kom strax innan dagens lunch var över så kaffet plockades bort innan jag ätit klart. Hade säkert fått kaffe om jag frågat efter det Jag åt en helt okej raggmunk med stekt fläsk, barnbarnen varsin hamburgertallrik. Inte märkvärdigt på något vis utan som förväntat.
Mycket mat på tallriken men aningen smaklöst. Kunde varit mer kryddat
Billig lunchpizza med tillhörande servicehandikappade personal. Funkar när man glömt matlådan.Mat: 2/5
Svinkallt fick ha jackan på sig och mörkt inte en lampa tänd kanske kan äta där sommartid men inte på vinternMat: 3/5
Comment on this business

to add Lenhovda Pizzeria map to your website;