facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Leo's Lekland Halmstad

Address: Halmstad
City: Halmstad


Similar places near
Selected by Ella Selected by Ella 7 km Öppettider: Mån-ons kl.9-18, tors-fre kl.9-14 Hjärtligt Välkomna!!
Reviews
Lekhörnan för de minsta var under all kritik. Många bollar från bollhavet var trasiga, de borde kasseras. Annars var leklandet väldigt fint. Det negativa är att flera toaletter var låsta fast ingen var där inne. Även toan med skötbord var låst. Det står att det stänger kl 19. Kl.18.05 sa dem att de stänger om 50min. 18.30 sa dem att leklandet stänger om 20 min. Alltså inte öppet till 19.
Stökigt och kladdigt. Trots knappt några gäster alls sprang 4 personal runt och lekte och åt kladdkaka. Serverade råa hamburgare. Det låg utspilld läsk, blöjor och mat på golvet men ingen plockade upp det… anställer de vilka kålhuven som helst till personal?
Vi är så besvikna idag , det är kallt o obekvämt inne jämför det med tidigare. Vi betalar 29 kr per vuxen, men vi känner frysen och verkligen behöver en filt när vi fikar. Vi måste köpa kaffe/ Te hela tiden för att hålla sig varmt!
Helt värdelöst. Stått i kö för att betala glass i en kvart och frågat personal om det går bra att betala INNAN glassen smälter. Tar en evighet innan personal anländer till kassan och kön bara växer. Urusel service
Trevlig personal. Lunch som passar barn inte så billigt men man får valuta för pengarna.
Har höjt priserna rejält för barn och tar nu betalt för vuxna också.. Kommer inte tillbaka. Inte värt det.
Väldigt dåligt service och känner mig att dyrt. Fattar inte att varför vuxna eller föräldrar ska betala
Nytt fräscht och bra städat. Entrepriset är dyrt. Passar väldigt bra för mina barn 9 och 6 år. Lokalen är stor och det får plats mycket barn utan att ljudnivån blir outhärdlig. Tävlingsbanan, vulkanen och ringarna är favoriter. Mat och fika finns till en rimlig peng.
Rent och prydligt, nybyggt och fräscht. Gott om parkeringsplatser, men kanske en aning trånga. Stor restaurang med hyggligt utbud. Rätt bra bullerdämpning, så inte så högljudt som man skulle kunna befara. Prisnivån är ok.
Sjukt dålig service då de stängde all matbeställning mitt under lunchrusningen så vi och många andra fick lämna Leos så våra barn kunde få mat. Vi hade bara hunnit leka 45min… När jag försökte reklamera vårat besök fick jag ingen kompensation alls
Comment on this business

to add Leo's Lekland Halmstad map to your website;