facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Leo’s Lekland

Address: Rapsgatan 1F, 75323 Uppsala
Phone: 018-712100
City: Uppsala
Zip Code: 75323


Similar places near
Leos Lekland Sverige Leos Lekland Sverige 76 meter Rent och fräscht, massor med roligheter för barnen
Leos Lekland Uppsala Leos Lekland Uppsala 2 km Uppsalas nya lekställe. Alldeles intill Netonnet.
Lekplatsguiden i Uppsala Lekplatsguiden i Uppsala 4 km Tips om lekplatser i Uppsala. Lekplatsguiden är helt ideell och privat och har ingen ...
Flogstaparken Norra Flogstaparken Norra 6 km Stor lekpark med mycket att göra för barn i olika åldrar
Reviews
Riktigt bra lekland! Stort och rymligt med massor med plats att springa runt på. Det finns flera olika rutschkanor och klätterställningar i varierande former. Det fanns cyklar, olika typer av bollar, en intensiv bollkanon-bana, parkour, tunnlar. Ja allt möjligt. Vi var svettiga och glada efteråt och fick fin teambuilding i familjen. Suveränt att vuxna också får plats att klättra omkring. Det finns en hel sektion för mindre barn med mycket roligt att upptäcka. Rutschkanan där som avslutas i ett litet bollhav var omtyckt av vår 2,5-åring. Trevlig inredning i hela lokalen med stora exotiska djur, högt i tak och lekfulla detaljer. Verkade vara bra städat och att det mest är i bra skick. Hiskeliga priser dock, tre barn och två vuxna kostade över 700 i entré för tre timmar lek. Dyrt att fika där och få hälsosamma alternativ. Fanns åtminstone äpple och banan men bara ett äpple kostar 10 kronor. Saknade information på webbplatsen mobilversionen inför besöket, det är till exempel krav på strumpor och medhavd fika/mat är inte tillåtet. Trots det kommer vi troligen besöka leklandet fler gånger eftersom vi hade så kul och lekte massor.
Mycket trevlig personal, allihop! Underbart att det var så rent överallt! Var där i 4 timmar med tre barn och vi hade jättekul. Ansiktsmålningen var en rolig bonus. Sången när lejonet kommer är ett roligt inslag. Barnen ÄLSKAR lejonet Leo.
Otrevlig personal, dålig mat, skräp och smutsigt överallt !! Avstängda toaletter, ostädade toaletter, borden man äter vid var ej torkade ordentligt. Personal gick mer än ofta och kollade i sina mobiler. Dammsugar med kabeln i halshöjd vid ingången mellan maten och leklandet.
Känns fräschare än det förra. Trevligare restaurangdel. Mycket bättre att det var flyttat närmare stan! Dock är det lite sämre med parkering. Det är mycket bilar och kan bli trångt eftersom det nu är affärer runt.
Rent å snyggt som alltid. Kidsen älskar’t.
Min treåring kan klättra och leka här i timmar! Matutbudet är dyrt och väldigt basic.
Första Leklandet vi besökt, mycket nöjda med besöket. Rent och fräscht, roliga aktiviteter för både liten som stor. Bra Café/Restaurang med bra utbud och trevlig serviceminded personal. Hit kommer vi åka flera gånger!
Såååå himla bra ställe! Rent och helt! Massor att klättra i/på och göra!
Leo's i Uppsala är helt klart värt att besök med barn som är kanske mellen 3 och 7 år. Känns fräscht över lag, stora ytor och roliga grejer att utforska. Lagom höga rutschkanor, lite klurigare klättringar för de som vågar sig på det. Bistron funkar bra och rimlig väntetid på maten. För de som vill hålla kalas är det nog toppen.
Super trevlig personal, bra mat, barnbarn nöjd
Comment on this business

to add Leo’s Lekland map to your website;