facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Leo’s Lekland

Address: Vassvägen 23, Burlöv
Phone: +46406770001
City: Burlöv



related searches: Leos lekland köp biljett, Leos Lekland Göteborg, Leos Lekland near me, Leos Lekland Kristianstad, Leos Lekland Partille, Leos Lekland Sundsvall, Leos Lekland Karlstad, Leos Lekland Borås
Reviews
Barnen hade en supertrevlig kväll. Lite kvar att önska på maten. Men det är väl kanske inte den man går till Leos lekland för. Priset är det jag tycker sticker iväg, framför allt när man väljer att höja det under skolloven.
Vi var där då dem öppnade och med det mycket lite trängsel. Rent o fräscht. Större än jag trodde. Ungarna älska det!
Kontrollerat antal platser. Relativt lugnt runt kl. 11.00
Flera barn var uppenbart sjuka med allvarlig hosta
Ger verkligen barnen utrymme för att vara kreativa, äventyrliga och fantasifulla även oss vuxna trevlig och duktig personal
Min tvååring älskade stället fast hon är lite blyg. Kommer man hit flera gånger så är 5 eller 10 kort värt det. Det som drar ner betyget är priset 159 kr och toaletterna var inte städade på länge. Enligt schemat ska det städas varje timme..
Jag hade gjort en klaga mål i söndags och chefen skulle kontakt mig igår men har inte hört från de eftersom en av personalen skulle kast ut våra barn utan att prata med oss som förälder !!! Det väldig fel att be små barn ute från lokalen och skicka de till trafiken !!!
+ Stor bra plats + bra med parkeringsplatser
Comment on this business

to add Leo’s Lekland map to your website;