facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Leos

Address: Tollarp
Phone: 044-31 24 60
City: Tollarp



related searches: Leos traits, Leos woman, Leos characteristics, Leos personality, LEO Französisch, Leo Club, Leo Horoscope, LEO Dictionary
Reviews
mycket dyrt, med två barn behöver du minst 700 kr för 3 timmar inomhus. Eftersom barn måste äter till och behöver köpa mat där, på onormala priser. Lite tråkigt för barn som har ensamstående mamma och har ont om pengar.
Stor och dyr lekplats inomhus. Standarden är hög med säkerhet i toppklass, men underhållet är sisådär. Piratskeppet med bollkanonerna är väldigt slitna, och både kanoner, bollar och dammsugarna är slitna och i flera fall trasiga. Maten är exceptionellt undermålig och dyr. Över 100 kronor för en hamburgare som är mindre och sämre än en 20-kronorsburgare på en snabbmatsrestaurang. Lektiden är begränsad och inträdet för barn är dyrt i förhållande till vad man får. Vuxna går dock in gratis. Att det inte finns någon utomhussektion är ett minus, likaså det avlägsna och isolerade läget som gör att man nästan måste ta bilen för att komma hit.
Som vanligt mycket kul och väldigt mycket att göra för barnen. Enda som går att klaga på är nog att en del saker behöver lite vård. Vissa trappstoppningar var utslitna så man kunde känna hårda träkanter under. En del tryckluftsvapen var i princip kraftlösa. Småsaker, men vi kommer tillbaka. Underbart för barnen.
En plats full av smuts Rengöringsarbete är inte alls bra . Det är konstigt att de har en matservering.
Jag var med barnbarnet på Leos lekland. Man blir ett barn själv nästan på denna plats . Mkt trevlig personal. Ett café finns på plats. Rena fräscha toaletter. Leklandet i sig är rent och fräscht. Såå kul mitt barnbarn och skall sanningen fram, det hade jag också
Stor och bra park med många roliga saker för barnen. Dock behövs ett bättre underhåll.
Barnen älskar det givetvis, stort utrymme med många olika lekaktiviteter för olika åldrar. Dock är det extremt smutsigt på flertalet platser, oerhört mycket damm och kuddhavet känns väldigt svettigt och ofräscht. Dyr mat som de tar lång tid på sig att laga, ganska dyrt inträde också. Personalen varierar, vissa är trevliga och tillmötesgående och andra verkar inte bry sig om att göra mer än vad de måste. Barnen har inte mycket att klaga på, de hade gärna varit där varje dag.
Det har blivit löjligt dyrt. Inte alls värt priset längre. Hur ska barnfamiljer ha råd att köpa biljetter till sina barn och sig sig själva och dessutom ska man även köpa något att äta. Skärpning!!
Löjligt med inträde för vuxna.. sist jag beställde mat via deras webbsida så fick man vänta i 40min. Personalen hade inte ens börjat efter 20min, missat beställningen för att man inte kollade i kassan.
Dyrt och irriterande att det är dyrare på lov. Sonen har ju såklart jätte roligt. Men det går knappt att äta maten. Ett plus är att det finns gratis engångamuggar så att man kan dricka vatten.
Comment on this business

to add Leos map to your website;