facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Leos Lekland Borlänge

Address: Borlänge (commune)
City: Borlänge


Similar places near
Leos Lekland Sverige Leos Lekland Sverige 6 meter Jätte bra lekplats. Mina barn älskar den. Goob u fiican caruurta
Black Legion MC Ludvika Black Legion MC Ludvika 445 meter Motorcykelklubb
Juniors Multiplay Juniors Multiplay 2 km Öppet helger & lov 10-18 Multiplay vid ICE i Blge Fraktgatan 5 vid E16 mot Falun Leks...
Reviews
Jätte roligt för barnen men så tråkigt med prishöjningarna! Känns väldigt surt att behöva betala fullpris för en 1-2 åring som inte kan göra så mycket och sover halva tiden man är där, va mycket bättre innan pandemin när 1åringarna kosta 85kr och fastpris från 2-17år på 179kr.. tycker ni ska ta och se över era priser!
Har årskort så är där ofta, när mycket nöjd i det stora -men jag funderar varje gång varför dom inte har familjeparkeringar när det bara är barnfamiljer som åker dit. -Helt okey mat, jättegod fika. Säljer tyvärr popcorn som ofta ligger på golvet i restaurangen nr1 kvävrisk för mindre barn -Tyvärr lite dålig koll från personalen/föräldrar vid Leos stad för barn under 5år. Ofta mycket större ungar som är där och leker och klättrar på husen. -mycket fräscha toaletter med djurljud som låter lite då och då, vilket är kul för äldre barn men kanske inte så bra om man går in med en bäbis som sover
Mycket fint skick, rent och nu under pandemin väldigt lite folk. Det betyder ingen kö, avslappnade barn och vuxna plus. Trevlig personal. Rekommenderas varmt speciellt nu när det är viktigt att stötta ställena.
Jätte rolig plats för både barn & vuxna barn
Jättebra bra lekplats. Barnen älskar den här stället. Trevlig ställe för barnen Det saknas det lilla extra uppfräschning för att få fler stjärnor.
Det var stort och många ställen att springa runt på med barnen men det är dyrt att gå in och maten o drycken är dyra.
Leos Borlänge. Roligt ställe för min 5 åriga son. Vi åt hamburgare där. Vuxenhamburgarn var i minsta laget men smakade bra. Stripsen smakade som att de var gårdagens som var uppvärmda. Sonen gillade hamburgaren.
Rent och fint, barnen hade barnkalas som blev helt topp med korv och glasstårta och mycket lek o bus efteråt. Kommer absolut tillbaks många fler gånger.
Hann inte leka så länge innan en kissolycka skedde och vi åkte hem igen. Personalen hjälpte till att torka upp utan en sur min vilket uppskattades! Kaffet smakade bränt. Hög ljudvolym som alltid. Mer hann vi inte uppleva.
Så kul får våran 2,5 åring. Perfekt att gå iväg på fredag förmiddag mellan 12 -14 som vi var där, nästan inge folk alls
Comment on this business

Directions to Leos Lekland Borlänge with public transportation


Örjansgården 170 meters
Flexplats 82 Lindåkersvägen 220 meters
Flexplats 72 Sockenvägen 260 meters
Flexplats 81 Lindåkersvägen 280 meters
Gyllehemsvägen 310 meters

to add Leos Lekland Borlänge map to your website;